Fix for Embedded Videos

Moderators: N54 Volunteer Moderator, Network54 Employee

Fix for Embedded Videos

Joined: May 17th, 2006, 1:37 pm

January 30th, 2009, 3:55 pm #1

Hi, I can help.

- Because of N54 security parser, Internet Explorer coldn'd embed videos early. <a href="http://www.network54.com/Forum/44985/th ... dded+video" target="_new">http://www.network54.com/Forum/44985/th ... dded+video</a>

Netscape browsers ever did it well using [embed] tag while Internet Explorer based browsers needed to insert this as [object] with many [param] tags.

But now it seems the N54 Security Team got this issue fixed.
Even the IE can use embed tag now. It is working fine here.

You only need to make it as this sample:
< embed src="" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344">< /embed>

In order to make this code work you just remove blank spacing before the 'embed' and '/embed' tags above.

<center><table width="100%"><tr><td><center><table width="180" bgcolor="#5f5f5f"><tr><td bgcolor="#00ddff"></td></tr></table><table width="220" bgcolor="#3f3f3f"><tr><td bgcolor="#ff5500">
<font face="georgia" color="#ffff00" size="3"><img height="14" alt="happy.gif" src="/images/happy.gif" width="14"> == Messias-BH. == <img height="14" alt="wink.gif" src="/images/wink.gif" width="14"> </font><b></b>
</td></tr></table><table width="180" bgcolor="#5f5f5f"><tr><td bgcolor="#00ddff"></td></tr></table></center></td></tr></table></center>
Last edited by N54nick on February 1st, 2009, 10:22 pm, edited 1 time in total.
Quote
Like
Share

Joined: March 29th, 2002, 1:17 am

October 29th, 2010, 2:14 am #2

I have some Swishmax flash vids i host on Angelfire and link into posts, can they be added to the safelist?
Quote
Like
Share

Joined: September 24th, 2007, 6:30 am

November 7th, 2010, 8:44 pm #3

Hi, I can help.

- Because of N54 security parser, Internet Explorer coldn'd embed videos early. <a href="http://www.network54.com/Forum/44985/th ... dded+video" target="_new">http://www.network54.com/Forum/44985/th ... dded+video</a>

Netscape browsers ever did it well using [embed] tag while Internet Explorer based browsers needed to insert this as [object] with many [param] tags.

But now it seems the N54 Security Team got this issue fixed.
Even the IE can use embed tag now. It is working fine here.

You only need to make it as this sample:
< embed src="" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344">< /embed>

In order to make this code work you just remove blank spacing before the 'embed' and '/embed' tags above.

<center><table width="100%"><tr><td><center><table width="180" bgcolor="#5f5f5f"><tr><td bgcolor="#00ddff"></td></tr></table><table width="220" bgcolor="#3f3f3f"><tr><td bgcolor="#ff5500">
<font face="georgia" color="#ffff00" size="3"><img height="14" alt="happy.gif" src="/images/happy.gif" width="14"> == Messias-BH. == <img height="14" alt="wink.gif" src="/images/wink.gif" width="14"> </font><b></b>
</td></tr></table><table width="180" bgcolor="#5f5f5f"><tr><td bgcolor="#00ddff"></td></tr></table></center></td></tr></table></center>
unfortunately, this still doesn't work for Vimeo. Can Vimeo please, please be enabled for embedding again?

Irene (mv Elise 10-10-2002 en Gijs 11-09-2004)



Lees ons Bath-avontuur op http://www.madhat.nl
De laatste Bath-video is: http://vimeo.com/16021081

Quote
Like
Share

Joined: September 24th, 2007, 6:30 am

November 12th, 2010, 9:02 pm #4

I have some Swishmax flash vids i host on Angelfire and link into posts, can they be added to the safelist?
Any news on Vimeo embedding? (plz?) (pretty plz?)

Irene (mv Elise 10-10-2002 en Gijs 11-09-2004)



Lees ons Bath-avontuur op http://www.madhat.nl
De laatste Bath-video is: http://vimeo.com/16021081

Quote
Like
Share

Joined: July 11th, 2007, 12:49 pm

December 8th, 2010, 7:45 pm #5

Hi, I can help.

- Because of N54 security parser, Internet Explorer coldn'd embed videos early. <a href="http://www.network54.com/Forum/44985/th ... dded+video" target="_new">http://www.network54.com/Forum/44985/th ... dded+video</a>

Netscape browsers ever did it well using [embed] tag while Internet Explorer based browsers needed to insert this as [object] with many [param] tags.

But now it seems the N54 Security Team got this issue fixed.
Even the IE can use embed tag now. It is working fine here.

You only need to make it as this sample:
< embed src="" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344">< /embed>

In order to make this code work you just remove blank spacing before the 'embed' and '/embed' tags above.

<center><table width="100%"><tr><td><center><table width="180" bgcolor="#5f5f5f"><tr><td bgcolor="#00ddff"></td></tr></table><table width="220" bgcolor="#3f3f3f"><tr><td bgcolor="#ff5500">
<font face="georgia" color="#ffff00" size="3"><img height="14" alt="happy.gif" src="/images/happy.gif" width="14"> == Messias-BH. == <img height="14" alt="wink.gif" src="/images/wink.gif" width="14"> </font><b></b>
</td></tr></table><table width="180" bgcolor="#5f5f5f"><tr><td bgcolor="#00ddff"></td></tr></table></center></td></tr></table></center>
yet i can´t post any video of dalealplay, only youtube. when thi will be fixed?

<center>--------Registrate y gana dinero gratis --------
</center>

Quote
Like
Share


Confirmation of reply: