error

Joined: January 1st, 1970, 12:00 am

April 29th, 2018, 8:17 pm #1

http://www.network54.com/Forum/103862Only get an error with a Network54 when I try to approve a message. Sorry, don't know what's wrong.jb
Quote
Like
Share

Joined: January 1st, 1970, 12:00 am

April 30th, 2018, 4:11 am #2

Rummaged around and found a message somewhere that Network54 is now tappa-somrthing. Unless they fix it soon I'll drop and use a different host...
jb
Quote
Like
Share

Joined: January 1st, 1970, 12:00 am

April 30th, 2018, 9:39 am #3

https://www.tapatalk.com/groups/tapatal ... ntactadmin

to: Tapatalk ADMIN,
I found an announcement that Network54 migrated its forums (including mine) to Tapatalk ca March 31. Surprise! They said everything should remain the same and I must contact you if there are problems. Was it actually migrated? How would I know? The same browser link appears, like always...www.network54.com/Forum/103862

Everything (content, format, account, forum setup, settings, etc) appear the same, but not FUNCTIONALITY. My forum is moderated, I must approve messages before they appear. But I can't approve them, always returns a simple error screen with no further details... " Network54"

I've tried several times with different browsers on W10 and W8.1, no luck. It always worked fine previously, iirc. If relevant note that I don't have/use any mobile devices/apps. Standard Windows desktop computers & software (ethernet) only*. It isn't caused by ad or popup blockers, which are turned off. For example there is a new post in my recent "new City Council..." thread which I'd like to approve: "Smart Meters? - Not Yet Approved - Gab on Apr 6, 2018, 8:09 PM". I can edit it, but not approve.

I'm also contacting you because my login works fine at my Network54 forum but not at Tapatalk. Can you migrate it also? I don't like multiple usernames/passwords/2fa, need to keep things simple. #1 is to get the migration working, if it has actually happened (?).
Thanks.
Johnny Bob (FORUM OWNER)

username jbob (ADMIN)
primary forum:http://www.network54.com/Forum/103862
(there's also a small predecessor/archive forum, no posting)
if you need ID proof, ref my email at www.johnnybob.com/eml.htm (little white envelope)
Johnny_Bob4@Bigfoot.com is my old original email at the forum, may not work, haven't tested recently
Quote
Like
Share

Joined: January 1st, 1970, 12:00 am

May 4th, 2018, 5:48 pm #4

It seems to be migrated and working OK now, afaik...
Quote
Like
Share

Confirmation of reply: