Kultaisen kirkan valmistelut

Juha, pj
Juha, pj

November 7th, 2011, 8:08 pm #1

Tänään maanantaina (7.11) saatiin otteiden irroitusoperaatio tehtyä. Samoin runsas kolmannes otteista tuli jo pestyä. Loput pesemättömät lajiteltiin jo värimaailman mukaisiin kasoihin.

Homma eteni ihan mallikkaasti, vaikka hieman enemmän osanottoa olisi saanut ollakin. Toisaalta, vääntimet ja tikkaat olivat koko ajan kaikki käytössä, joten siltä osin kapasiteettia ei olisi pystynyt nostamaan, vaikka olisi halunnutkin.

Huomenna tiistaina (8.11) on vuorossa varsinainen pesupäivä, jolloin loput otteet pestään. Talkooporukkaa kaivataan !

Ennakkotietoa lauantain kisoista:
Reittejä on enintään 40 kpl.
Kiipeämisaika on klo 11-15.

Jokaiselle jaetaan lappu, mihin merkitään jokaisen radan kohdalle, kuinka monennella yrityksellä radan pääsi läpi (joka radan kohdalle merkitään 1, jos pääsee 1. yrityksellä, muuten merkitkää 2, jos pääsette sen läpi, riippumatta siitä kuinka monennella yrityksellä se meni läpi).

Pisteitä saa ratakohtaisesti n / k. Tässä kaavassa n on kiipeilijöiden kokonaismäärä ja k on kyseisellä radalla läpipäässeiden kiipeilijöiden lukumäärä, eli kun suorittaa jonkin radan, niin siitä saa vähintään 1 pistettä, jos jokainen kiipesi sen, ja enintään n pistettä, jos on ainoa kyseisen radan kiivennyt. Lisäksi joka radalla, jos kiipeää sen 1. yrityksellään, saa 2 lisäpistettä.

Jokaisen kilpailijan yhteispistemäärä selviää siis vasta, kun kaikkien tulokset on kirjattu.

Kruxin pj toimii pisteidenlaskijana.

Kisojen voittaja saa kunniaa... ja ehkä jotain muutakin.
Quote
Share

Juha, pj
Juha, pj

November 9th, 2011, 11:41 am #2

Kaikki otteet on putsattu ja boulder on varattu nyt lauantai 12.11.2011 klo 11 asti pelkästään kisaratojen rakentajien käyttöön.

Kisaratojen rakentajat toimivat kisojen ajan (12.11.2011 klo 11-15) tarvittaessa tuomareina. Juryn lahjominen on kiellettyä !

Kisojen voittajat julkaistaan vuosikokouksen alussa 12.11.2011 klo 16:30 Olympiasaunalla !

Kisoihin, vuosikokoukseen ja pikkujouluihin (OPM !) saa osallistua vain vuoden 2011 Kruxin jäsenmaksun hyväksytysti maksaneet jäsenet !

Terveisin

Juha
pj


Quote
Share

Anonymous
Anonymous

November 12th, 2011, 7:59 pm #3

Hienot kisat oli, kiitos järjestäjille!!!!!!

-Teemu
Quote
Share