Broodje Aap - verhalen

Praat in Blablabla over koetjes en kalfjes.

Broodje Aap - verhalen

Baoto
The Ultimate Star
Baoto
The Ultimate Star
Joined: 30 Jul 2006, 12:36

12 Nov 2008, 18:32 #1

Weet jij nog een leuk broodje aap verhaaltje? Hou je dan juist van griezelverhaaltjes of gewone anekdotes?

Hier onder staan een paar van die broodje aap griezelverhaaltjes.

De huil-baby
Een buurvrouw wordt gevraagd om via de babyfoon een avondje op de baby te passen. De moeder waarschuwt de vrouw dat het kind altijd erg lang huilt voordat het in slaap valt, en dat ze liever heeft dat de buurvrouw dan niet gaat kijken. De baby moet namelijk leren om meteen te gaan slapen.
Door de babyfoon klinkt inderdaad een flink gehuil. De buurvrouw heeft wel medelijden met de baby, maar besluit het advies van de moeder op te volgen en niet te gaan kijken.

Als de baby na anderhalf uur nog steeds huilt, wordt het de vrouw te gek en loopt ze toch naar het huis van de buren, naar de babykamer. Daar begint een grote rat net aan het vijfde vingertje.

Vlees-burgers
Een meisje gaat eten bij Mc'Donalds. Ze bestelt een gewone hamburger. Als ze de volgende morgen wakker wordt, merkt ze dat haar kaak een beetje is opgezet. Ze schenkt er in eerste instantie geen aandacht aan, maar een paar dagen later is de zwelling zo groot en doet het zo'n pijn dat ze naar het ziekenhuis gaat.
Wat blijkt: Mc Donalds heeft het vlees niet goed nagekeken. In het vlees zat een vrouwtjes-kakkerlak. De kakkerlak ging dood tijdens het bakken, maar de eitjescapsule die bij een vrouwtje altijd op haar rug zit, was ongeschonden achtergebeleven. Nadat het meisje een hap had genomen, nestelde de capsule zich in een hoekje in haar mond en bleef daar vastzitten.

Waar of niet waar?
Een kakkerlakcapsule kan hitte helemaal niet doorstaan en als het toch in iemands mond terecht zou komen zou de capsule afsterven en oplossen.

Dit soort verhalen wordt aangewakkerd door incidenten die de afgelopen tijd werkelijk plaatsvinden bij hamburgerketens. Een gefrituurde hagedis tussen de frietjes en een kippenkop in een Mc Nugget hebben het imago van Mc Donalds geen goed gedaan.


Meer volgen.. :V bron: www.broodjeaap.nl
lalala
Like

Sofie
The Ultimate Star
Sofie
The Ultimate Star
Joined: 12 Jun 2006, 13:09

22 Nov 2008, 22:26 #2

De bedreigde babysitter
Een jong stel met kinderen gaat een avondje uit. Het stel heeft een nieuwe babysitter en na een uurtje komt de vader erachter dat hij vergeten is zijn mobiele nummer aan de babysitter te geven zodat ze kan bellen als er wat mis is.

De man belt naar huis en geeft zijn nummer door. De babysitter meldt dat de kinderen net in bed liggen en vraagt of ze in de slaapkamer van het stel tv mag kijken, zodat ze de kinderen beter kan horen als ze wakker worden.

Geen probleem. Natuurlijk mag dat, antwoordt de vader. De babysitter heeft tot slot nog een verzoek. Of ze een doek over het standbeeld van de clown in de slaapkamer mag hangen. Ze wordt nerveus van de grijns op zijn gezicht.

"Pak onmiddellijk de kinderen en ga meteen naar de buren", zegt de vader. "Ik bel nu meteen de politie. We hebben geen standbeeld van een clown op de slaapkamer."

De politie weet de clown op te pakken terwijl hij de straat uitvlucht. Het blijkt een psychopaat te zijn die niet terug was gekeerd van proefverlof.
Like

Yiling
The Ultimate Star
Yiling
The Ultimate Star
Joined: 30 Dec 2005, 21:03

22 Nov 2008, 22:39 #3

Ieeeeh, wat een enge verhalen! Maar toch vind ik het leuk om ze te lezen :lol:
Like

Janine
Queen of Creations
Janine
Queen of Creations
Joined: 02 Jan 2006, 19:19

23 Nov 2008, 13:13 #4

Noooooou, Sofie :( :(

Ik las jouw verhaaltje voordat ik naar bed ging en ik was de hele tijd bang dat er een clown in mijn kamer zat..:mellow:
Like

October Tune
The Ultimate Star
October Tune
The Ultimate Star
Joined: 02 Jan 2006, 21:26

23 Nov 2008, 14:31 #5

Ja, dat had ik ook. Of nouja, ik was vanochtend bang dat hij achter me stond. En ik ben als de dóód voor clowns.. :ph43r:
we are the children of the night
Like

Lauren
Postend Prinsesje
Lauren
Postend Prinsesje
Joined: 15 May 2008, 13:15

23 Nov 2008, 14:41 #6

De voorspellende puzzel

Een oude vrouw was gek op puzzelen. Op een dag kwam ze in een kast een puzzel tegen die ze niet kende. Vreemd genoeg zat er op de doos geen plaatje. Maar dat maakte de uitdaging alleen maar groter.

De vrouw begint enthousiast en langzamerhand ontdekt ze dat ze de afbeelding op de puzzel kent. Het is haar woonkamer. Nieuwsgierig en een beetje bang werkt de vrouw uren achter elkaar door om de puzzel te voltooien. Al snel ziet ze ook zichzelf op de puzzel.

Wanneer de vrouw de puzzel helemaal af is kijkt ze er geschrokken naar. De puzzel is een natuurgetrouwe weergave van haar woonkamer. Ze ziet zichzelf voorovergebogen over de tafel staan met een puzzelstukje in haar handen. Dan ziet ze iets dat haar eerder niet is opgevallen. Achter het raam in de puzzel staat een man die naar haar staat te kijken.

Op dat moment hoort de vrouw achter zich het geluid van brekend glas.
edit: deze is best eng :')

Honden brokken

Een jonge vrouw woont alleen met haar hond in een vrijstaand huis. Die hond is ook haar bewaking, als ze thuis is hoort ze de hond altijd blaffen als er iets aan de hand is.

Op een avond als de vrouw naar bed gaat, hoort ze wat gestommel. Even later hoort ze de badkamerdeur een beetje kraken. "Ben jij dat Rex?" roept de vrouw tegen haar hond. Even later voelt ze een warme tong die haar hand likt.

De volgende ochtend als ze wakker wordt doet ze de gordijnen open en ziet ze allemaal bloedvlekken op het dekbed. Verward loopt ze naar de badkamer om te douchen. Als ze de deur opent ziet ze haar hond liggen. Dood en in stukken gehakt. Op de spiegel heeft de moordenaar met bloed geschreven: "Mensen kunnen ook aan je hand likken."
* lilalauren.blogspot.com
* ourcatwalk.blogspot.com
Like

Baoto
The Ultimate Star
Baoto
The Ultimate Star
Joined: 30 Jul 2006, 12:36

23 Nov 2008, 19:36 #7

iek! dat verhaaltje van de puzzel, kende ik al :lol:

Bloedbad in het zwembad
Een Amerikaans meisje van dertien is zwaar gewond geraakt toen zij in een subtropisch zwemparadijs van de waterglijbaan afging. Het zwembad was een paar maanden ervoor geopend. De grootste attractie was een glijbaan met de naam 'Black Hole'. Het was bij deze glijbaan dat het ongeluk gebeurde.
Het meisje kwam gillend en hevig bloedend uit het water nadat zij van de glijbaan was gegaan. Ze werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, waar ternauwernood werd voorkomen dat het meisje doodbloedde.

Wat was er gebeurd? Een jeugdbende was even ervoor van de waterglijbaan gegaan. Halverwege de glijbaan waren ze gestopt. Met kauwgum hadden ze vervolgens een aantal scheermesjes aan de zijkant van de glijbaan vastgeplakt. Het waren deze scheermesjes die de rug en de benen van het meisje opengesneden hadden.
lalala
Like

Sofie
The Ultimate Star
Sofie
The Ultimate Star
Joined: 12 Jun 2006, 13:09

23 Nov 2008, 21:02 #8

haha wat een verhalen :P
Like

Emma
Rising Star
Emma
Rising Star
Joined: 03 Jan 2007, 14:47

23 Nov 2008, 21:42 #9

wij hebben (hadden) dit jaar de broodje aap-scheurkalender, dus elke dag een nieuw broodje aap verhaal (met dan eronder of het waar gebeurd is of niet) :P
(L)
Like

Sofie
The Ultimate Star
Sofie
The Ultimate Star
Joined: 12 Jun 2006, 13:09

23 Nov 2008, 21:47 #10

iewh ik zou van die enge verhalen nieteens willen weten als ze echt gebeurd waren haha
Like

Judith
The Ultimate Star
Judith
The Ultimate Star
Joined: 31 Dec 2005, 12:35

24 Nov 2008, 16:16 #11

Ik ook niet, en ik ga nooit meer van een glijbaan af (A)
a million miles with one step
Like

Moniiquee'
Rising Star
Moniiquee'
Rising Star
Joined: 10 Sep 2007, 17:22

24 Nov 2008, 16:23 #12

ieewl wat een enge verhalen :|
I'm just beginning
the pens in my hand
ending unplanned.
Like