Is Cybermodeler down.....can't get in n/t

.

Is Cybermodeler down.....can't get in n/t

Joined: September 25th, 2007, 1:40 pm

March 16th, 2012, 2:05 pm #1

n/t
Quote
Like
Share

Joined: February 26th, 2005, 11:35 pm

March 16th, 2012, 2:18 pm #2

a

Any day above ground is a good one!!!
If anything in the above post offends you, I suggest you grow a thicker skin!!!
If anything in the above post offends you, I suggest you grow a thicker skin!
Quote
Like
Share

Joined: February 27th, 2005, 12:37 am

March 16th, 2012, 3:06 pm #3

n/t
keep getting a 404 error. I twas that way yesterday, too.
Quote
Like
Share

Joined: November 17th, 2006, 1:18 pm

March 16th, 2012, 3:28 pm #4

n/t
I just tried and got in pdq. Clicked open a kit review just fine. Windows XP and IE. nt.
Quote
Like
Share

Joined: February 27th, 2005, 12:37 am

March 16th, 2012, 4:30 pm #5

n/t
worked fine with that. Maybe just an AOL/Windows Vista thing. Weird, never had a problem until yesterday afternoon.


Cheers, Terry
Quote
Like
Share

Joined: April 25th, 2011, 2:27 pm

March 16th, 2012, 8:04 pm #6

n/t
Just now tried and couldn't get on. N/T
Quote
Like
Share

Joined: April 6th, 2005, 12:15 am

March 16th, 2012, 8:09 pm #7

n/t
I can't get in either!n/t
Quote
Like
Share

Joined: February 27th, 2005, 12:37 am

March 17th, 2012, 12:37 am #8

just tried it, wokred fine. Go figure. nt.
Quote
Like
Share

Joined: April 25th, 2011, 2:27 pm

March 17th, 2012, 2:10 am #9

n/t
Can't with Internet Explorer, but can using Safari. ??? n/t
Quote
Like
Share