Moderator: chasthor

Rear light problem

Jasper Carrots Funky Moped
Fizzmeister Extrodinaire
Jasper Carrots Funky Moped
Fizzmeister Extrodinaire
Joined: 8:20 PM - Jun 13, 2010

2:39 PM - Jul 29, 2017 #1

Hoping someone can help with my latest problem?

With the on going rebuild starting problem that I had, I replaced the ignition switch(pattern) and a new wiring loom(reproduction) but can't get the rear light to work, everything else works!!

I have swopped wires round and had the rear light on all the time with just one turn of key, but no brake light, so all works, but when I change the wires to get the brake light working, the rear light won't.

So obviously I have wiring wrong somewhere?

Hoping the photo helps for someone who knows where I have gone wrong

Ta

Wires by tonkie93, on Flickr
Quote
Like
Share

Jasper Carrots Funky Moped
Fizzmeister Extrodinaire
Jasper Carrots Funky Moped
Fizzmeister Extrodinaire
Joined: 8:20 PM - Jun 13, 2010

7:57 PM - Jul 29, 2017 #2

Happy to report, after weeks of scratching my head and banging it against the grumpy man cave wall, I have fainally sorted it, it wasn't anything to do with switch or loom, but a bad connection at the tunnel within the mudguard, don't ask me why there was 2 connection in there, nothing to do with me.

So a happy bunny, so what can go wrong now
Quote
Like
Share

chasthor
Fizzmeister Extrodinaire
chasthor
Fizzmeister Extrodinaire
Joined: 7:40 PM - Jun 29, 2005

9:24 PM - Jul 29, 2017 #3

Nothing! Happy riding
Quote
Like
Share

Confirmation of reply: