Peter H.
Manipulates the Matrix
Peter H.
Manipulates the Matrix
Joined: 10:20 AM - Sep 27, 2010

12:58 PM - Feb 10, 2011 #131

Babs hoort haar vrienden aan. Elk van hen steunt haar en wil haar beschermen. Mar het was tijd om naar huis te gaan. Uiteraard zou ze dit liever alleen doen, maar de bescherming van deze machtige dieren was toch eigenlijk wel heel erg welkom.
Ze wist geen andere woorden meer uit te brengen dan de woorden van afscheid terwijl de tranen haar over wangen liepen.
" Vrienden.....nogmaalse....bedankte voor jullie hulp, toene ikke in noodte was. Ikke zal jullie'e niet vergeten......totte ziens."
Ze draait zich om en begint te lopen tot ze verdwijnt in de duisternis. In de slaven karavaan had ze wat nuttige dingen geleerd van mede gevangenen die haar nu goed van pas zouden komen tijdens de tocht. Het afscheid was moeilijk van haar vrienden, mede omdat ze na al hun hulp niets voor hen terug kon doen. Maar een goed woordje bij de madame zal in de toekomst in hun voordeel kunnen werken.

(OC: Dit was mijn laatste post vóórdat het live begint. Ik wil jullie bedanken voor jullie spel tot nu toe en jullie er aan herinneren dat jullie karakters nog een briefje in hun tas hebben gekregen met de uitnodiging voor het feest in Neatraal Mairie Moresnet. Spel dit voor jezelf nog even leuk uit als je wilt. Ik ga me nu klaar maken voor het werk en zie jullie graag morgen op tijd in Loon op zand! Tot morgen!)
Lourdes does not exist in the Far Kingdoms
Like
Share

Peter H.
Manipulates the Matrix
Peter H.
Manipulates the Matrix
Joined: 10:20 AM - Sep 27, 2010

6:58 PM - Feb 10, 2011 #132

Omdat morgen het live begint en het nu te laat is om nog iets online uit te spelen, is dit topic vanaf nu gesloten tot nadere order.
Lourdes does not exist in the Far Kingdoms
Like
Share