Untitled

Untitled

Joined: December 17th, 2005, 10:32 pm

October 8th, 2010, 1:24 am #1

Jadno je ovo zaista,

Citajuci ova prepucavanja neupucen covek bi mogao pomisliti da je u pitanju rasprava izmedju zestokih vernika dve vere a u stvari u pitanju je lupetanje i neljudskost osoba koje definitvno sa Isusom Hristom ni najmenje konekcije nemaju.

Bolno je zaista citati kako hrvati pokrivaju dela svojih zlocinaca dok nastoje svu istinu o srbima okrenuti naopacke a takodje i srbi pokusavaju pokriti dela srpskih ubica i napraviti od tih dela kao neke svetinje.

Pape Pius XII je podrzavao ustaske koljace i slao im katolicke fratore da im budu oficiri u jasenovcu i gradiskoj to je cinjenica. Posle rata Vatikan je ucestvovao u formiranju "operation ratline" da izbavi te zlocince da im se nebi slucajno sudilo i da istina nebi izasla na videlo.

Naravno Vatikan ga sada zeli okrenuti u svetca ali ocito u pitanju nije svetac Isusov vec neciji drugi. Nebi da mu sudim i da mogu to je do Boga ali jadno je pokrivati zlocine. Mislim da je takodje jasno svakome da ti djavolski sinovi sto su klai na bilo kojoj strani su najvece kukavice a ne vitezovi bilo ciji. Sa takvima se samo pakao moze diciti.

Kada je ovaj zadnji rat poceo prvo sto sam primetio i zacudio se je da su srpske dobrovoljne ubice poceli koristiti otvorena tri prsta kao pozdrav. Pravi srbi Pravoslavne Hriscanske vere se krste sa tri prsta sastavljena sto simbolicno znaci da je Bog trojstvo ali jedan. Dva prsta koja ti padnu na dlan znace da je Isus u potpunosto Bog i covek. Kaja li je pklena sila pokusal razdvojiti trojstvo? Srbi Hriscanske vere neubijau civile niti bilo koga ako nije apsolutno neophodno da se zivot spasi tvoj ili tudji. Za bilo kavo drugo ubistvo nema opravdanja. Naravno ti bezdusni ljudi su srbi samo po nacionalnosti ali po veri nemogu biti. (PRE NEGO STO ME SRBI NAPDNU DA JASNO KAZEM GOVORIM O ZLOCINCIMA NE O VOJNICIMA KOJE JE VOJNI ROK ZAKACIO I KOJI NISU CINILI ZLOCINE).
mislim da je jasno po ekavici da sam Srbin ali prvo sam Pravoslavni Hrican pa onda Srbin i to mi onemogucava da pokrivam zlocine srpskih ubica.

Znam da to pada jako tesko ali hajde pokusajte na momenat biti sasvim iskreni i zamisliti da je danas sudnji dan i da smo pred Isusom. Dali mislite da bi on opravdao hrvatske ili srpske zlocince? Nazalost obe crkve su nakupile veliki broj nevernika na najvisim polozjima crkve koji koriste crkvu za djavolsku rabotu. To receno nemislim da su svi pravoslavni niti katolicki popvi losi samo da nazlost ima puno losih. U obe crkve istina se jos uvek moze naci ali jako se slabo vidi od paucine crkvenih obicaja i beznacajnih rituala a ona jednostavna i divna vera koju nam je Isus Hristos dao se jedva pripoveda. Nije ni cudo da smo spali na to da pokrivamo dela zlocinaca. Gde je tu bratska ljubav Hristova?

Sad pre nego sto me neko optuzi da sam za ekumenizaciju da odma jasno i glasno kazem da nisam ni za to zlo. Nije da nebi to bilo dobro kada bi bilo iskreno vec zato sto je to samo maska za novu veru sa kojom antihrist ce da pokusa unistiti katolicku i pravoslavnu crkvu. To je samo pocetak nove vere koja vise nece biti hriscanska uopste.
Quote
Like
Share