The last stand

Joined: 02 Jan 2010, 19:45

08 Apr 2017, 10:03 #2

In permanenta ocupat, Raven isi gasise totusi linistea indelung cautata (inconstient),si invatase ca a delega insemna si a fi bine organizat ca sef. Respectul celor din jurul sau trecuse deja de nivelul instaurat de teama tipetelor lui, fiind castigat acum doar prin simpla prezenta. Pana la urma, era unul din cei mai de succes oameni de afaceri din intreaga Japonie. Si acest lucru se vedea zilnic, prin monopolul detinut de Drowned in Passion asupra entertainment-ului din Kyoto.
Fireste, acest stil de viata in permanenta setat pe fuga dupa profit si diplomatie il ajunsese. Reusise, prin cine stie ce miracol (numit Nobu), sa se lase de fumat. Pasul urmator avea sa fie cocaina, de care nu stia absolut nimeni din motive evidente… insa aici, avea sa-i fie foarte greu. Reusise sa dubleze timpul intre doze si sa injumatateasca gramajul, spre posibila exasperare a dealer-ului sau… dar asta, cu foarte mari eforturi, nu neaparat legate de persoana lui Tatsurou, ci de propria sa dependenta. Daca n-ar fi fost relatia sa secreta cu seful clanului Mizuki, era convins ca n-ar fi putut supravietui simptomelor de sevraj.

Trecerea peste dependenta fizica, in principiu, era urmata acum de dependenta psihica. Si faptul ca era in permanenta constient de plicul incuiat in dulap (cu cheia la secretara lui), era un adevarat ghimpe mintal.
Fu intrerupt din scrisul in agenda sa excesiv de bine organizata de Anastasia. Numirea ei fusese facuta mai mult sau mai putin voit, avand in vedere conexiunile femeii cu clanul Hardwich si faptul ca Raven nu voia sa-si strice relatiile cu aceste conexiuni… dar pe de alta parte, competenta femeii era incontestabila, si apropierea ulterioara dintre ei impreuna cu performanta ei la post il multumeau pe barbat. Si el era foarte, foarte greu de multumit.
Inchise agenda cu un gest scurt - nu era prea multumit de asta, insa nu arata acest fapt in expresia sa faciala, reusind sa surada. ”Stai linistita.” O vazu cu o carte in mana si i se paru ca recunoaste coperta, insa nu insista cu privirea analitica. ”Ia spune.”I was a king under your control
I wanna feel like you’ve let me goReply
Like