The last stand

The last stand

Anastasia van Pelt
Posts 0
Anastasia van Pelt

06 Apr 2017, 18:01 #1

Japonia ii parea fascinanta, chiar si dupa atata timp. Locuia acolo de apropape trei ani si inca nu se plictisise de Kyoto si Japonia. Era un lucru neobisnuit pentru Anastasia. Nu ii placea sa stea prea mult in loc. Voia sa viziteze cat mai multe locuri, sa cunoasca oameni noi, sa nu lege relatii de durata. Insa acest lucru se schimba. Ii placea noul ei job si ii aducea o oarecare satisfactie materiala. Din punct de vedere al prieteniilor, avea putin prieteni si buni.


Era in biroul ei, privind spre biblioteca aflata intr-o parte, plina de carti in limba japoneza. Invata limba destul de rapid, in comparatie cu alte limbi, cum ar fi araba sau chineza. Insa, remarca ca una dintre carti era in plus. Iisi aminti vag de o veche discutie intre ea si Raven. A fost in prima ei zi de lucru. Atunci avuse un moment de slabiciune. Insa, Raven ii oferi acea carte drept un punct de sprijin. Si putea sa spuna ca in acei trei ani o citise si recitise de sute de ori. Poate chiar mii de ori. Asa ca, oftand, se ridica si o lua. Se hotari sa o inapoieze. In fond, o ajutase mult pana atunci, acum era suficient de sigura pe sine astel incat, sa nu mai aiba nevoie de ea.

Porni spre biroul lui Raven si ajunsa la usa, batu scurt si spuse:
Imi cer scuze, se poate? Promit ca nu o sa va retin mult, promit. si zambi scurt.
Reply

Joined: 02 Jan 2010, 19:45

08 Apr 2017, 10:03 #2

In permanenta ocupat, Raven isi gasise totusi linistea indelung cautata (inconstient),si invatase ca a delega insemna si a fi bine organizat ca sef. Respectul celor din jurul sau trecuse deja de nivelul instaurat de teama tipetelor lui, fiind castigat acum doar prin simpla prezenta. Pana la urma, era unul din cei mai de succes oameni de afaceri din intreaga Japonie. Si acest lucru se vedea zilnic, prin monopolul detinut de Drowned in Passion asupra entertainment-ului din Kyoto.
Fireste, acest stil de viata in permanenta setat pe fuga dupa profit si diplomatie il ajunsese. Reusise, prin cine stie ce miracol (numit Nobu), sa se lase de fumat. Pasul urmator avea sa fie cocaina, de care nu stia absolut nimeni din motive evidente… insa aici, avea sa-i fie foarte greu. Reusise sa dubleze timpul intre doze si sa injumatateasca gramajul, spre posibila exasperare a dealer-ului sau… dar asta, cu foarte mari eforturi, nu neaparat legate de persoana lui Tatsurou, ci de propria sa dependenta. Daca n-ar fi fost relatia sa secreta cu seful clanului Mizuki, era convins ca n-ar fi putut supravietui simptomelor de sevraj.

Trecerea peste dependenta fizica, in principiu, era urmata acum de dependenta psihica. Si faptul ca era in permanenta constient de plicul incuiat in dulap (cu cheia la secretara lui), era un adevarat ghimpe mintal.
Fu intrerupt din scrisul in agenda sa excesiv de bine organizata de Anastasia. Numirea ei fusese facuta mai mult sau mai putin voit, avand in vedere conexiunile femeii cu clanul Hardwich si faptul ca Raven nu voia sa-si strice relatiile cu aceste conexiuni… dar pe de alta parte, competenta femeii era incontestabila, si apropierea ulterioara dintre ei impreuna cu performanta ei la post il multumeau pe barbat. Si el era foarte, foarte greu de multumit.
Inchise agenda cu un gest scurt - nu era prea multumit de asta, insa nu arata acest fapt in expresia sa faciala, reusind sa surada. ”Stai linistita.” O vazu cu o carte in mana si i se paru ca recunoaste coperta, insa nu insista cu privirea analitica. ”Ia spune.”I was a king under your control
I wanna feel like you’ve let me goReply
Like

Anastasia van Pelt
Posts 0
Anastasia van Pelt

18 May 2017, 18:52 #3

Anastasia nu era genul de persoana calma. Tot timpul avea ceva de facut. Si nu putea sa fie calma din aceasta cauza. Intrand in biroul lui Raven, se departa de usa, dupa ce fusese atenta sa inchida bine usa si admira biroul, practic, neschimbat, de aproape trei ani. Aceeasi mobila, aceleasi scaune, aceeasi biblioteca si aceeasi vitrina plina de pahare si sticle, care mai de care.

Zambi dragut, auzind raspunsul pozitiv si se aseza pe scaunul din fata biroului. Il privi pe Raven si ii puse cartea pe birou, adaugand:
Nu voi mai avea nevoie de ea. Am invatat multe, am devenit mai puternica in ultimii ani si sunt sigura ca nu voi mai avea nevoie de ea, pentru o lunga periaoda de timp. Insa, mi-ar placea sa pot imprumuta una din cartile despre cultura japoneza.

Apoi, isi lasa privirea in jos si spuse:
As mai dori sa va cer permisiunea in legatura cu un lucru...As dori o arma noua. Nimic sofisticat. Un Colt 1911. Glock-ul mi-a fost de un real ajutor, pana in prezent. Insa, simt ca nu imi este potrivit. Si mi-ar placea sa imi puteti oferi o zi libera, pentru a obtine examenul psihologic,daca e posibil.

Sigur ca Raven ar fi lasat-o. Doar nu avea motive sa nu o lase libera, o zi. Pana la urma, avea tot dreptul,nu?
Apoi, zambind, spuse:
Ti-a fost vreodatata teama de singuratate,Raven?
Reply