RULES !

Bine ai venit pe DIP. Te rugam sa citesti regulamentul si sectiunea de informatii inainte de a-ti face aplicatia!

RULES !

Joined: 02 Jan 2010, 19:45

23 Mar 2013, 16:43 #1

RULES
  1. Inregistrarea se face astfel: Prenume + Nume. La alegere, se poate adauga un al doilea prenume/initiala.

  2. Sunt strict interzise: amenintarile, injuraturile etc. din perspectiva OOC; folosirea informatiilor dobandite OOC, in roleplay (de exemplu: ati citit un topic in care X face ceva ilegal si vreti ca personajul vostru sa il denunte la politie, desi personajul habar nu are ca s-a intamplat asta)

  3. Suntem un forum tip M (Mature), deci continutul acestui site nu este recomandabil celor sub 15 ani. In cazul in care deschideti/aveti un topic cu un continut nepotrivit pentru anumiti utilizatori, va rugam sa precizati acest lucru fie in titlu, fie in descrierea topicului, fie la inceputul primului post din topic.

  4. Staff-ul isi ia angajamentul de a nu transmite mai departe clone, parole, si alte chestiuni ce tin de intimitate si securitate, fie a personajului, fie a persoanei din spatele acestuia. Va rugam nu insistati.

  5. Ar fi preferabil ca toate posturile de RP sa depaseasca 150 de cuvinte.

  6. Sunt strict interzise super-puterile de orice fel. Suntem un forum bazat pe realitate, nu abilitati fictionale. Puteti detine iatagane, mitraliere, etc., dar nu puteri. Tineti cont si de faptul ca avem lista cu astfel de arme.

  7. Nu intereseaza pe nimeni personajele perfecte. Absolut pe nimeni, cu atat mai putin pe noi. E imposibil ca un om sa fie alcatuit numai din calitati, la fel cum e imposibil ca un personaj sa fie alcatuit numai din calitati.

  8. Clonele sunt permise, atata vreme cat sunt toate active.

  9. Va rog sa nu uitati ideea principala a unui forum RPG: it's all for fun.

  10. © Tommie Maunier
  “Termenul de plagiat este folosit pentru a numi furtul de cuvinte sau idei, dincolo de limitele a ceea ce, în mod general, s-ar referi la bagajul general de cunoştinţe” (Park, 2003, p. 472).
  “Acţiunea de a plagia; plagiere. Operă literară, artistică sau ştiinţifică a altcuiva, însuşită (integral sau parţial) şi prezentată drept creaţie personală” (http://dexonline.ro/definitie/plagiat )
  Suntem complet impotriva plagierii PERSONAJELOR SI POSTARILOR ACESTORA. De asemeni, suntem complet impotriva PRELUARII IDEILOR DE PE SITE-UL NOSTRU, IN FORMA IDENTICA.I was a king under your control
I wanna feel like you’ve let me goLike