PLOT !

Joined: 7:45 PM - Jan 02, 2010

6:50 PM - Mar 23, 2013 #1

THE PLOT

Current Events
  2017

  Piata neagra este zguduita de evenimentele politice recente: venirea lui Donald Trump la putere ingrijoreaza partea americana, iar Europa lancezeste sub teroarea ISIS, facand afacerile noi si vechi deopotriva prea putin profitabile.

  America pune sub semnul intrebarii relatiile comerciale cu China. In acest context, golul ramas si situatia inoportuna de pe celelalte continente transforma Asia in taramul fagaduintei.

  Sub noul boom economic, Host Club-ul Drowned in Passion devine o franciza, o triada, cu monopol categoric in entertainment. Circula zvonuri ca Raven Obsolete cloceste bani si belele intr-un ritm atat de ametitor, ca, in curand, se va pune problema extinderii si in afara Kyoto-ului.
  Momentan, insa, interesul crescut pentru Asia tensioneaza relatiile din mafie - miza a crescut enorm, marfa nu inceteaza sa tot vina ...si pentru cei slabi, nu se mai gaseste loc.I was a king under your control
I wanna feel like you’ve let me goLike
Share

Joined: 7:45 PM - Jan 02, 2010

10:30 AM - Mar 19, 2017 #2

THE PLOT

The Beginning
  2012

  E ciudat sa pierzi totul cand plecasesi de la nimic.

  "Ce o fi patit? Ar trebui chemata ambulanta, nu?"
  "Pentru cine, un boschetar drogat?"
  "Nu avem de unde sa stim ca asa este!"
  "Uitati-va, doamna, putin la el! Nu vedeti cum arata?"
  Femeia si barbatul cu opinii divergente se indepartara brusc, stricand cercul de privitori curiosi adunati in jurul unui trup firav ce zacea lat pe asfalt. Posesorul trupului facuse ochii mari, dar pupilele sale nu se puteau fixa asupra unei singure directii, jucandu-i de la un chip la altul. Reusi sa se ridice in coatele dureroase, la fel ca fiecare os al sau. Unul cate unul, oamenii facura pasi inapoi, speriati si dezgustati de priveliste, iar dupa alte cateva minute, plecara, preferand sa nu mai asculte gemetele surde de durere ce paraseau gura celui afectat de o boala fara nume.
  Nu era o durere propriu-zisa, ci durerea absentei. Ochii ce continuau sa se invarta fara sens in orbite reusira sa capteze o imagine terifianta: politisti in departare. Sari in picioare cu o forta vizibil deteriorata si fugi cat se repede il tinura plamanii probabil deja ciuruiti de prea multe substante nocive. Nu se opri pana pe Philosopher's Alley, unde isi aprinse ultima tigara ratacita prin pantalonii groaznic de murdari.

  Daca ai plecat de la nimic, oare inseamna ca nimicul este o stare cu care esti mai obisnuit? Inseamna o posibilitate mai mare de adaptare? Nu. Nimicul pare un cu totul altul la fiecare revenire a sa.  "Spune-mi ca mai ai si pentru mine." un glas rugator rasuna in incaperea luxos decorata.
  "Nu mai merge treaba asa."
  "Ce vrei sa spui? Cum sa nu mearga? Nu mai ai?"
  "Marfa am destula, de nu am unde sa o tin. Ar fi a patra oara cand iti dau pe datorie, Raven. E deja riscant ce fac, nu pot sa mai risc si cu sefu'."
  Baiatul de nici 20 de ani facu o grimasa de disperare ce il determina pe barbatul ce statea lejer pe canapea sa il prinda de mana si sa sopteasca lasciv: "Eu ce sa-ti fac, daca ai refuzat ce ti-am propus?" Acesta isi trase violent mana inapoi, in ciuda nenumaratelor forte invizibile ce il opreau din a face asta. "N-am sa accept niciodata."
  "Atunci esti un idiot care nu-si cunoaste interesul. Pana nu-mi dai banii pe care mi-i datorezi, sau nu-mi faci vreun serviciu care sa echivaleze cu acei bani, nu mai vezi nimic de la mine. Hai, cara-te. A inceput sa-ti placa sa dormi pe un carton?"
  Baiatul inghiti in sec, parand neafectat de remarca usturatoare. "Si ce serviciu ar putea sa fie echivalent, in afara de propunerea ta? Orice, si se face."
  "Orice, spui?"  2013

  Un Mercedes-Benz din seria noua isi facu aparitia in parcarea unei cladiri pe cat de luxoasa, pe atat de goala. Soferul cobori din masina si inainta catre intrare, cu o figura perplexa. Cel de pe bancheta din spate, imbracat la patru ace, il prinse din urma si il opri. "Cred ca proprietarul e cel care trebuie sa intre primul, nu? Nu am citit eu coduri de bune maniere, dar asa e normal sa fie."

  Barbatul se opri, dand ochii peste cap. "Al naibii pusti de nimic, ii dau o idee si acum ma indeparteaza din calea lui."I was a king under your control
I wanna feel like you’ve let me goLike
Share