Ghidul site-ului

Bine ai venit pe DIP. Te rugam sa citesti regulamentul si sectiunea de informatii inainte de a-ti face aplicatia!

Ghidul site-ului

Joined: 02 Jan 2010, 19:45

23 Mar 2013, 17:11 #1

INFORMATION
  • Ce este un host club?
  Un host club este, literalmente, 'un club al gazdelor' : un soi de firma pentru cei in cautare de companie, nu neaparat in sensul amoros - parteneri de conversatie, de plimbare, de voiaj etc.

  • Care este ideea de baza ce se extrage din plot?
  In Kyoto, exista o franciza fictionala numita Drowned in Passion, nume comun pentru 3 cluburi tip Host Club. Initial, exista doar unul, care a prosperat pe baza afacerilor ilegale desfasurate aici, respectiv, pe baza folosirii subsolului clubului drept spatiu de stocare pentru diverse tipuri de marfuri in tranzitul pietei negre.

  • Cum procedez sa ma inscriu?
  1. Creeaza-ti un cont cu numele personajului dorit (Prenume + Nume), dand click aici: link

  2. Cum ar arata personajul tau (ce model ar avea) si ce slujba ar avea? Intra aici pentru a vedea listele si a te asigura ca modelul sau postul dorit nu sunt deja luate de catre altcineva. Inscrie-te pe liste pentru a-ti pastra locul. De asemenea, citeste aici si hotaraste-te din ce grup ar face parte personajul tau.

  3. Completeaza formularul de inscriere de aici (click), apoi posteaza-l intr-un topic nou, deschis in forumul acesta, in categoria corespunzatoare grupului din care vrei ca personajul tau sa faca parte.

  4. Vei fi sortat dupa ce iti va fi citita aplicatia de catre un membru al staff-ului forumului. Apoi, succes la postat!I was a king under your control
I wanna feel like you’ve let me goLike