EGO, anthony

Simpli cetateni ai Kyoto-ului.

EGO, anthony

Joined: 09 Sep 2017, 08:48

09 Sep 2017, 09:38 #1


anthony ego // NOx,

ALL AROUND ME ARE FAMILIAR FACES, WORN OUT PLACES, WORN OUT FACES


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  ---- .full name: Anthony Jonathan Ego
  ---- .nicknamesNOx ; Shouga (doar mama si persoanele foarte apropiate, adica nimeni)
  ---- .age: 26 de ani
  ---- .gender: M (Ego) | Non-binary (NOx)
  ---- .ethnicity: 3/4 britanic, 1/4 japonez
  ---- .sexual orientation; Ego homosexual, NOx bisexual, aromantic
  ---- .birthday & zodiac: 17 noiembrie 1991, scorpion in pesti
  ---- .member group & job : citizen | meth cook
  ---- .played by: jaco van den hoven

------------------------------------------------------------------------------------------------  ---- .personality:

  Ego
  Spirit dramatic, poetic, teatral, inzestrat cu un talent actoricesc niciodata fructificat, Ego e contrastul de toate zilele. Stirile nu sunt bune pentru el daca nu sunt trase de par, iubeste scandalul, tipatul, sa se intample ceva, orice, cu zgomot si agitatie. E orasul noaptea, o orgie mergatoare si haotica, din pasiuni sugrumate si obsesii nascute doar pentru a muri, din dezamagiri si dezastre. 13 tentative de suicid, dependenta de variate droguri, moartea violenta a parintilor, toate i-au macelarit entitatea, sapand santuri de nesters manifestate in comportamentul lui oximoronic. Cea mai mare realizare a sa a fost descoperirea pasiunii pentru chimie si inventarea lui NOx... insa acesta din urma avea sa-i cauzeze mari probleme in momentul generarii luptei pentru suprematia peste corpul impartit.

  NOx
  NOx este a doua personalitate a lui Ego, construita pe baza dezastrelor din viata lui. Odata ce baiatul a realizat ca fundamentul sau uman este aproape inexistent, l-a construit pe NOx drept opusul aproximativ al tuturor lucrurilor definitorii pentru Ego... sau, cel putin, aceasta a fost intentia initiala. Crescand in acelasi corp, NOx s-a dezvoltat si de unul singur, fiind partea cumpatata, diplomatica, cu radacini profund rationale. Ego fiind alb si negru in acelasi timp, niciodata combinandu-se, NOx e o paleta de nuante de gri, stiind sa-si puna in valoare inteligenta si prin metode ceva mai rafinate, nu doar tipand si urland, ca posesorul trupului sau. NOx a incercat de multiple ori sa-l rastoarne pe Ego din conducerea trupului, rezultatul vazandu-se in contradictii atat de mari, care aproape ii dusera la pierzanie pe amandoi. Insa de cand cu eliberarea trupului din inchisoare si cu incheierea pactului, NOx s-a cumintit... desi nu se stie niciodata ce tampenii ar putea face Ego, care sa-l convinga sa-si manifeste puterile in adevaratul lor sens. Convietuirea lor pasnica momentana e cu desavarsire complementara: NOx mai mult tace si face, Ego mai mult urla fara sa dea din maini.

------------------------------------------------------------------------------------------------


  ---- .history: Ego s-a nascut - adica, trupul numit Ego s-a nascut in Sapporo, Hokkaido, intr-o familie teribil de bogata. Detinatorii ramurii Sony in regiune, parintii i-au asigurat tot binele din lume, si Doamne, tare prost au facut. Ego s-a dezvoltat astfel intr-un plod absolut nesuferit, rasfatat, penibil de feminin pentru un baietel. Implinea atributii obisnuite pentru un copil doar rugat, cu plocoane eventual: ba urla ca nu mananca, ba ca ii e foame, ba ca nu vrea la scoala, ba ca vrea, dar numai imbracat nu stiu cum... frumusetea lui, insa, l-a purtat in taramul modelling-ului inca de adolescent, o alta idee teribil de proasta, care-i umplu capul si asa sec cu aroganta si un intreg complex de superioritate. Sa fie homosexual veni ca o consecinta complet naturala: desi il priveau cu jind, fetele se razgandeau rapid cand il auzeau deschizand gura si explodand cu stupiditati.

  In perioada liceului, insa, soarta incepu sa-i faca in sac: fu violat de un profesor, pe care el insusi il provocase. Iubitul din acea vreme ii arunca papucii in fata, cunoscand adevarul. Evident, nu a inteles motivele si victimizarea a inflorit in el ca o buruiana acida, aducandu-i drept cadou circa 5 tentative de sinucidere. Ulterior, drogurile il ajutara sa pseudotreaca peste perioada grea, dar prins fiind de parinti, inca 5 tentative sosira la pachet. Ego se preocupa de invatatul la scoala doar ca sa mai uite de amaraciunea vietii cotidiene (oh,mami,tati!), dar macar acest lucru ii aduse, de altfel, revelatia singurului si celui mai de pret talent al sau: chimia. Inclinatiile sale in acest domeniu tin de taramul fantasticului, avand in vedere faptul ca nu-si folosea inteligenta pentru nimic altceva decat sa se gandeasca la cat de tare il pedepsise pe el viata. Chimia ii deveni refugiu absolut, in studiul ei, pierzandu-se cu orele, uitand de mancare, de bautura, de orice altceva in afara de ea. Un fapt ciudat pentru un copil, pana atunci, prost.

  In schimb, complexitatea chimiei veni in opozitie cu pseudocomplexitatea sa proprie, Ego realizand ca personalitatea sa nu se cladeste, de fapt, pe nimic, ca este complet lipsit de principii si profunzime. Atunci, se nascu NOx, din intentia de a avea un echilibru, o balanta care sa-l mai tina in frau. Moartea alor sai ii conferi lui NOx prea mult control, prea brusc, el reusind sa se rupa de Ego ca o personalitate complet separata si, curand, de sine statatoare, singura lor legatura fiind inteligenta chimica si corpul pe care se vedeau nevoiti sa il imparta. Crimele urmara natural, cu NOx dorind sa-si testeze limitele si sa le impinga cat mai departe, astfel, sa ajunga sa detina in intregime trupul. Dar prostul nu e prost destul pana nu e si fudul, Ego nevrand sa cedeze cu una, cu doua. Razboiul dintre cei doi capata asemenea proportii, incat duse la o acumulare de greseli in asasinari si, apoi, la capturarea lui. Petrecu doar doua luni in inchisoarea din Tokyo, labilitatea sa psihica fiind prea usor de demonstrat, apoi aproape 2 ani intr-un spital de psihiatrie - ma rog, in multiple spitale de psihiatrie. Demonstratia lipsei sale de discernamant in crime fu usoara, insa nu si indepartarea conditiei sale: NOx nu putea pur si simplu sa dispara, cu nicio pastila. Oricat il ura, pana la urma, Ego il aprecia, fiind propria sa creatie. Intr-un final, ultimul sau psihiatru, din Kyoto, realiza ca toate sedintele sale de terapie servisera la alcatuirea unui pact intre el si NOx, astfel ca era suficient de stabil pentru supravietuirea in societate. Totusi, fu sfatuit (ferm) sa nu se aventureze mai departe de Kyoto, pentru a reveni la controale periodice si verificarea statutului celor doua personalitati.

  Cu cazierul, totusi, nesters, si o droaie de facturi de platit, ce poate sa faca un chimist bun intr-un oras mare, oare? Mai ales, purtand in spate ambitia de a-si publica propriile articole, chiar tratate. Costa!

------------------------------------------------------------------------------------------------

  ---- . roleplay un exemplu de post RP

------------------------------------------------------------------------------------------------
  ---- .your name/alias:
  ---- .your age:
  ---- .experience:
  ---- .how did you find this forum?:


Un drumusor curbiliniu, un spatiu si un punct. Oricat de mult calatorim, cu trupul sau cu mintea, in viata asta atat de stranie si de lesne de inteles in acelasi timp, noi, da, noi toti, in spatiul asta ne invartim.

Cum spui, taci.
Reply
Like