A little bug

Having trouble playing Return to Dark Castle? Don't panic, look in here, if your questions isn't answered, then post it, and we'll be sure to do what we can.

Moderators: izdale, Jon God, La Porta, gruz

hpwebel
Prisoner
hpwebel
Prisoner
Joined: Jun 5 2008, 04:01 AM

Sep 8 2008, 10:57 PM #46

Richard @ Sep 8 2008, 10:38 AM wrote: I believe plenty of people have got it working on x86...
I have been running it on my 2.16 GHz Intel Core 2 Duo iMac with 10.5.3 without issues for quite awhile.

100% Novice
100% Beginner
100% Intermediate
90% Advanced (have died twice with the big guy at about a millimeter of health, and I HATE the flames in advanced gauntlet)
Quote
Like
Share

La Porta
Dark Castle Itself!
La Porta
Dark Castle Itself!
Joined: Apr 4 2007, 01:05 AM

Sep 9 2008, 03:10 AM #47

Yes, I have it running on my MacBook Pro, and I actually have never used it on PPC!
Quote
Like
Share

Richard
Forum Nut
Richard
Forum Nut
Joined: Jun 23 2007, 03:37 PM

Sep 9 2008, 07:48 AM #48

hpwebel @ Sep 8 2008, 11:57 PM wrote:
Richard @ Sep 8 2008, 10:38 AM wrote: I believe plenty of people have got it working on x86...
I have been running it on my 2.16 GHz Intel Core 2 Duo iMac with 10.5.3 without issues for quite awhile.

100% Novice
100% Beginner
100% Intermediate
90% Advanced (have died twice with the big guy at about a millimeter of health, and I HATE the flames in advanced gauntlet)
Heh - you have it so easy in 1.3.1 - they're much slower :P
Quote
Like
Share

hpwebel
Prisoner
hpwebel
Prisoner
Joined: Jun 5 2008, 04:01 AM

Sep 9 2008, 02:38 PM #49

Richard @ Sep 8 2008, 11:48 PM wrote: Heh - you have it so easy in 1.3.1 - they're much slower :P
REALLY??? :o

:ColorDead:
Quote
Like
Share

CuriosTiger
Gargoyle
Joined: Aug 18 2008, 08:07 PM

Sep 10 2008, 01:19 AM #50

I hate the bouncing metal whatevers in Grand Stairway on intermediate..
Quote
Like
Share