Wildstyle 2008 World Championship - Freestyle

Review motosikal custom di malaysia. Strictly only for bikes u see on the road personally. kalu curik dr internet, kamu akan di sekeh oleh board of choppersagarage.. =>

Wildstyle 2008 World Championship - Freestyle

vipjames
Otai
Joined: Apr 28 2008, 04:20 PM

Feb 2 2009, 12:01 PM #1

Wildstyle
2008 World Championship - Freestyle

Builder Roman Buš Wildstyle
Owner Roman Buš
Location Prachatice
Country Czech Republic
Website www.wildstyle.cz
Bike Name Event Horizon
Bike Year / Model 2007
Engine Make / Size Dux Industries 200"
Transmission Type RSD 6 right side
Frame Make / Type Wildstyle
Front End Upsidedown Showa
Rake 45
Stretch 0
Swingarm Wildstyle
Wheels - Front 23-3,5"
Wheels - Rear 18-10"
Tires - Front 130-60-23"
Tires - Rear 280-45-18"
Brakes - Front 4 Tokico Radial
Brakes - Rear 4 Tokico
Painter Slimgrafix
Additional Info Made in Wildstyle









Reply
Like
Share

kerisnaga
Otai
Joined: Jan 9 2009, 06:53 PM

Feb 2 2009, 01:18 PM #2

kat mane nak isi minyaknye ni???
Reply
Like
Share

arsyique
Otai
Joined: Jul 20 2008, 04:33 AM

Feb 2 2009, 03:41 PM #3

Betoi.. Baru nak tanya.. Kalau isi kat tempat yg sepatutnya ada tank tu tak sampai 5 ringgit :lol:
Reply
Like
Share

vipjames
Otai
Joined: Apr 28 2008, 04:20 PM

Feb 2 2009, 04:10 PM #4

pakai rechange bateri ...hehehehehehe...atau tank minyak kenal bawah sendiri....hehehehehe :P :P :P
Reply
Like
Share

Azroy
Otai
Joined: Jul 19 2008, 02:04 PM

Feb 3 2009, 02:18 AM #5

tank minyaknya aku rasa di bawah tempat duduk.
sebab ada nampak satu paip kecil dari tempat duduk tu..
if not mistaken

THE EVOLUTIONS!
Reply
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Feb 3 2009, 03:45 PM #6

ish banyak sangat gambar motor naik kompius aku..
korang cakap pasal motor ni-->
motor ni-->
atau motor nih hah?-->


broom brooom...
Reply
Like
Share

kerisnaga
Otai
Joined: Jan 9 2009, 06:53 PM

Feb 3 2009, 04:03 PM #7

elkay_lee @ Feb 3 2009, 11:45 PM wrote: ish banyak sangat gambar motor naik kompius aku..
korang cakap pasal motor ni-->
motor ni-->
atau motor nih hah?-->


broom brooom...
moto seken ngan terd tu dah kompem la ade tangki isi minyak datot!

moto yg pes tu, kat mane dia isi minyak? takkan minyak kene galas kat blkg mcm backpack lak...
Reply
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Feb 4 2009, 05:59 AM #8

ooo korang citer pasal tanki minyak... ingat korang tgh celen sapa punya moto paling macho! :ph43r:

yg first tu dah memang aku tak suka sebab aku dah ada...

yg seken ngan third tu takleh nak suka sebab dah ada yg punya! :lol:
Reply
Like
Share

popeye
Otai
Joined: Aug 12 2006, 02:04 PM

Feb 4 2009, 09:16 AM #9

ish cantik rim depan tuh spokes dia manyak.....mmg cantik....
Reply
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Feb 4 2009, 09:21 AM #10

cantek kan!!! pakai lidi satay kajang tu!!! :lol:
Reply
Like
Share

popeye
Otai
Joined: Aug 12 2006, 02:04 PM

Feb 4 2009, 11:07 AM #11

elkay_lee @ Feb 4 2009, 09:21 AM wrote: cantek kan!!! pakai lidi satay kajang tu!!! :lol:
satayyyyyyyyyyyyyyy...........yum yum... lama dah tak pekena satay kajang.....nanti kalau aku ader karnival sukan kat bangi aku nak lantaks satay kajang....pastu lidi dier aku simpan buat spokes.... singgah rumah jue suwoh dia buat....
Reply
Like
Share

pakcikown
Otai
Joined: Jul 17 2008, 11:04 AM

Feb 4 2009, 12:54 PM #12

SIKIT SIKIT JU...SIKIT SIKIT JU...APA DAH XDE NAMA LAIN LAGI KE DALAM DUNIA NI HANG NK SEBUT...

SEBUT LAH NAMA EN. MOHD NORLI AMIR HAMZAH KE,...EN. MUSTAFA KAMAL KE,...EN. SYUKUR KE,...EN. MOHD UMZARULFAIZ UMAR KE......
Reply
Like
Share

Joined: Aug 4 2008, 11:23 AM

Feb 4 2009, 02:37 PM #13

diorang taknak promote name diorang.. jd name ju gak la asyik naik.. :lol:
Reply
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Feb 4 2009, 02:46 PM #14

pakcikown @ Feb 4 2009, 08:54 PM wrote: SIKIT SIKIT JU...SIKIT SIKIT JU...APA DAH XDE NAMA LAIN LAGI KE DALAM DUNIA NI HANG NK SEBUT...

SEBUT LAH NAMA EN. MOHD NORLI AMIR HAMZAH KE,...EN. MUSTAFA KAMAL KE,...EN. SYUKUR KE,...EN. MOHD UMZARULFAIZ UMAR KE......


hah!!!??? nama sapa la yg ko sebot tu en. haachum... eh bersin lak... ada ke kat sinih?? :ph43r:

*entahnyer sipapai nih! umah en. syukor, en. mat nor, en. mus, en. nizam dan en. naza yg dekat area kajang ni takmo singgah pon???
Reply
Like
Share

penunggu
Otai
Joined: Jun 19 2008, 04:01 AM

Feb 7 2009, 04:44 AM #15

achoo..achoo..ahceng...
Reply
Like
Share