That little Gerai Keramat AU5

utk beri peluang pada suma sahabat kita utk iklankan perniagaan mereka. kita sama2 support bisnes kengkawan kita nih. bengkel keta ka, jual spender bundle ka, perkhidmatan urut batin ka. dh support tu kasik le diskaun spesel punya ye tak.. =D. satu topik satu bisnes ye.

That little Gerai Keramat AU5

Skull9Jocker
Bikerz
Joined: Nov 27 2006, 03:24 PM

Oct 1 2012, 06:37 PM #1

Salam pada semua bikers.....jika anda ingin mencari kelainan dalam merasa makanan western ala 5 star dgn harga yang berpatutan sila kunjungi that little gerai....kedai dimiliki oleh aku nyer brother.....dan aku pun dah lama tak menulis dlm blog so aku pun menulis kembali hihihih jika anda free singgah lah ke gerai kami .......
Quote
Like
Share

tombuck
Otai
Joined: Apr 22 2009, 03:10 PM

Oct 2 2012, 12:48 PM #2

Blah mane tu bro....
Quote
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Oct 2 2012, 12:58 PM #3

kalu ada map lg bagus

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Quote
Like
Share

tombuck
Otai
Joined: Apr 22 2009, 03:10 PM

Oct 7 2012, 05:48 PM #4

Aaaiiiik kedai dah tutup ke.....
Quote
Like
Share