Photo of the day..

sembanglah apa pun, selain dr dunia moto. saham naik harga ka, harga harley turun lagi ka.. merapu lah sampai lebammm..!!!

Photo of the day..

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Jan 22 2008, 01:32 AM #1

salam to all.

topik ni aku akan kasik sticky. ia utk share gambar yg korang amek sendiri, x kira lah kamera sendiri atau kamera pinjam. samada kamera mahal atau kamera bertalipun. :lol: di larang sama sekali curik hasil kerja org lain, samada dr blog org lain atau mana2 sumber di internet. kalu buat gak, posting anda akan di delete tanpa belas kasihan. :ph43r: :ph43r:

tidak digalakkan jugak reply pada topik utk komen, kecuali nk taruk gamba.

aku start dulo... B)



photo : a new born bad ass ape hanger
date : 21-1-2008
venue : hungryghost custom inc

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

pako
Otai
Joined: Feb 3 2006, 07:45 AM

Jan 24 2008, 06:04 AM #2

ahaks... pengalaman lama woh! hehehehe :D


photo : ape kenama moto atan nih... zaman outlaws
date : bulan ogos 2 3 tahun lepas daa aku da lupa...
venue : PD Bike Week, Eagle Ranch

Get Ur Mouth Louder coz My Exhaust is LOUDER, Lives Saved by IT!! :lol:
Reply
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Jan 25 2008, 01:23 AM #4





photo : Sitting at gear zero...
date : 9 November 2007
venue : Elkay's Resident, Hulu Langat
Reply
Like
Share

adiariff82
Otai
Joined: Dec 4 2007, 02:15 AM

Jan 26 2008, 12:10 AM #5



Gambar ni diambil semasa aku ngan bob sedang menunggu di RnR kt hicom......

Lori ni undur n sangkutkan dia punye belakang kat tiang tu, abis bengkok.

aku dah cuak dah, dok dekat2. tak pasal tiang tu terpelangting arah aku ngan bob karang.

lepas tu aku tgk pemandu lori tu tido...... aku tak tau dia sengaja ke, atau x perasan yg dia dah langgar tiang tu......
Reply
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Jan 28 2008, 06:32 AM #6



photo : the making of silver skull
date : 23-1-2008
venue : hungryghost custom inc

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

mopreme
Otai
Joined: Aug 3 2007, 08:34 AM

Jan 28 2008, 07:39 AM #7



photo : westcoast chopper aku park kat ofis
date : 28-1-2008
venue : kl
Rather riding a Honda than pushing a Harley
Reply
Like
Share

airzack
Otai
Joined: Nov 17 2006, 11:15 AM

Jan 28 2008, 09:17 AM #8


Ni reason aku minat ngn chopper...(31/08/06)

Ni waktu aku nk ride blik ipoh...moto pun baru sebulan aku angkat (2/02/07)

Ni waktu kt Penang Bike Fest...(date dh tk igt laa...yg confirm waktu tu maulud nabi)
Reply
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Jan 29 2008, 01:59 AM #9



photo : mini choppa
date : 3-1-2008
venue : Sebuah kedai Motor di Pekan Batu 18 Hulu langat

Gambar ni aku ambik ketika evening ride sesorang kat hulu langat.. tokei kedai tu saja eksperimen kat kapchai berapa cc entah? dan tinggal proses wiring jer lagi.. pada masa tu.. untuk dikongsi bersama...
Reply
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Jan 29 2008, 09:16 AM #10



photo : tgk sendiri le
date : 29-1-2008
venue : tingkat dua, opis cip, putrajaya :lol: :lol:

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

Joined: Jul 22 2006, 08:01 AM

Jan 29 2008, 10:02 AM #11

ha,ha,ha mcm sial....sempat ko amik gambo ek ju!!

tempat:bengkel antulapokenesula
tarikh : x ingat la pulok

haa nie pulok pic master builder yg tak leh nk bukak skru :lol: :lol: :lol:

cam same jer uniform korang nie satu union ker :P :P :P
!!LOUD PIPE SAVES LIFE!!
Reply
Like
Share

Joined: Apr 5 2006, 05:21 PM

Feb 17 2008, 03:49 PM #12



karnival bermotor 2003 KUANTAN.

BP HAWK and the geng.........in memory ;)
Reply
Like
Share

dukujr
Otai
Joined: Aug 2 2007, 04:31 AM

Feb 18 2008, 04:24 AM #13



Lokasi : Tepi Laut
Camera : Nikon Coolpix S200
Mode : Panoramic

Jangan bawak moto laju-laju...nanti langgar lembu...
Reply
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Feb 29 2008, 07:48 AM #14

semalam, masa aku ngular sambil g antar baju elkay, tgh lepak kat imbi pekena mee goreng sama nescafe tarik, sekali.. "boom!!". seberang jalan, satu teksi sudah sondol bontot cik siti. apa yg aku nampak, itu cik siti, driver dia pompuan. mau masuk simpang tapi tada bagi signal (biasalah... women driver). itu apek teksi belakang dia x sempat brek, suda sondol..







nombor baik punya... bole kena first prize tu. haha




elkay paling suka gamba ni. actually shot sebelum gamba ni, masa awek tu tengah menonggeng. x sempat amek sebab bas lalu. hahhaa


moral : bagi signal la kalu nk masuk simpang. B)

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

pako
Otai
Joined: Feb 3 2006, 07:45 AM

Mar 3 2008, 09:41 AM #15

woh... aku ada pic nak kongsi nih...



moto : aku dah lupa gs kut
lokasi : Burapa Pataya
time : jam 800pm

moto nih dah bikin jadi mcm kayu balak... ntah cat bape tebal di bikinyer.. tp bile ditanya dia fabricate pakai besi semata2... ntah betol ke tidak.. tapi perati ler :D

Get Ur Mouth Louder coz My Exhaust is LOUDER, Lives Saved by IT!! :lol:
Reply
Like
Share