pasal helmet

sembanglah apa pun, selain dr dunia moto. saham naik harga ka, harga harley turun lagi ka.. merapu lah sampai lebammm..!!!

pasal helmet

masao343
Baru Dapat Lesen
masao343
Baru Dapat Lesen
Joined: Jul 15 2011, 12:17 AM

Sep 15 2011, 01:57 AM #1

sapa sini pakai helmet fullface? :ph43r:
i dah start pakai bersama helmet kura-kura... depend pada pakaian :D
Dari: MELAKA yo
Reply
Like
Share

zhos
Otai
Joined: Aug 28 2008, 07:49 AM

Sep 15 2011, 02:15 AM #2

masao343 @ Sep 15 2011, 09:57 AM wrote: sapa sini pakai helmet fullface? :ph43r:
i dah start pakai bersama helmet kura-kura... depend pada pakaian :D
boleh citer lebih lanjut tak bro..?

cuciter ..cuci...ter :blink:

"WARNING - the pipes are loud!"
Reply
Like
Share

masao343
Baru Dapat Lesen
masao343
Baru Dapat Lesen
Joined: Jul 15 2011, 12:17 AM

Sep 15 2011, 06:49 AM #3

(double post removed)
Dari: MELAKA yo
Reply
Like
Share

masao343
Baru Dapat Lesen
masao343
Baru Dapat Lesen
Joined: Jul 15 2011, 12:17 AM

Sep 15 2011, 06:51 AM #4

lebih lanjut? camne plak?
i memang suka helmet kura-kura tu (macam tembikai potong setengah tu) tapi sekarang start pakai fullface pulak. segi rupa memang to best sangat untuk moto jaguh camni, hahaha... sapa2 lagi dalam group ni ada pakai helmet fullface?
Dari: MELAKA yo
Reply
Like
Share

byron
Otai
Joined: Feb 26 2009, 01:45 PM

Sep 18 2011, 12:52 PM #5

masao343 @ Sep 15 2011, 02:51 PM wrote: lebih lanjut? camne plak?
i memang suka helmet kura-kura tu (macam tembikai potong setengah tu) tapi sekarang start pakai fullface pulak. segi rupa memang to best sangat untuk moto jaguh camni, hahaha... sapa2 lagi dalam group ni ada pakai helmet fullface?
aku ada..helmet kura2, helmet labi2 dan fullface..tp jalan kaki tk leh pakai la.
:unsure:
i'm not choosy, i only want the best
Reply
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Sep 18 2011, 12:58 PM #6

Pakai fullface naik motobot g mancing pun bule gak cikgu

Takde la muka kena gigit patin nnt


Slruuupp! Slruppp!!

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

masao343
Baru Dapat Lesen
masao343
Baru Dapat Lesen
Joined: Jul 15 2011, 12:17 AM

Sep 21 2011, 03:41 AM #7

dulu i accident pun kena dagu. beberapa minggu tak boleh makan pejal bang!
Dari: MELAKA yo
Reply
Like
Share

Joined: Oct 13 2008, 12:49 AM

Sep 21 2011, 04:15 AM #8

Fesyen helmet nie ikut keadaan sbnarnya...Nak laju, nak feeling, nak kurang beban di kepala, nak sembang ataw sebagai nya...Yang penting kiter selesa...Jangan di ikutkan orang kalau fesyen helmet boleh memudaratkan kiter...

Sebagai contoh, naper bebudak SB xpakai helmet jerman masa ride??
Naper bebudak kapcai x pakai fullface??

Tepuk dada, tanye selera...
-RESIGNED-
(You know where to find me, you know number to contact me)
Reply
Like
Share