minta pandangan pasai honda phantom singapore

Review motosikal custom di malaysia. Strictly only for bikes u see on the road personally. kalu curik dr internet, kamu akan di sekeh oleh board of choppersagarage.. =>

minta pandangan pasai honda phantom singapore

sudinketum
Baru Dapat Lesen
sudinketum
Baru Dapat Lesen
Joined: Feb 22 2011, 03:04 PM

Jan 27 2014, 06:06 AM #1

Aku ingat nak angkat phantom 200cc untuk ulang-alik pergi keje (40km & 200km). Tapi moto registered singapore la pasal aku tengok bawah 5k pun buleh dapat seken. Minta pandangan otai2 pros & cons moto ni.
Quote
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Feb 8 2014, 04:39 PM #2

Dok johor bole la pakai

Nko duk mana?

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Quote
Like
Share

sudinketum
Baru Dapat Lesen
sudinketum
Baru Dapat Lesen
Joined: Feb 22 2011, 03:04 PM

Feb 8 2014, 04:52 PM #3

Aku kat beranang selangor tapi selalu kena outstation jb. Ke ada cadangan moto yang lagi ok tapi low bajet dan parts senang dapat?

Thanks.
Quote
Like
Share

techman
Otai
Joined: Aug 3 2008, 12:57 PM

Feb 25 2014, 01:13 PM #4

Ulang alik JB eh-- apa frekuensi dia- kalau harian go above 1000cc kalau mingguan go above 800cc, kalau sebulan sekali tak der hal guna 175cc pun...
Quote
Like
Share

sudinketum
Baru Dapat Lesen
sudinketum
Baru Dapat Lesen
Joined: Feb 22 2011, 03:04 PM

Mar 4 2014, 01:51 AM #5

bajet mingguan je la...

kalau camtu kumpoi duit dulu la...sekarang ni apa brand/make yang rege mampu milik dan part senang dapat? ada sebarane recommendation?
Quote
Like
Share

hasnol
Otai
Joined: Jun 10 2010, 08:25 AM

Jun 17 2014, 07:30 AM #6

Salm sudin ketum.. Duduk Beranang kat mana? Aku kat Bandar Tasik Kesuma.. :rolleyes:
Quote
Like
Share

sudinketum
Baru Dapat Lesen
sudinketum
Baru Dapat Lesen
Joined: Feb 22 2011, 03:04 PM

Jun 17 2014, 08:14 AM #7

hasnol @ Jun 17 2014, 03:30 PM wrote: Salm sudin ketum.. Duduk Beranang kat mana? Aku kat Bandar Tasik Kesuma.. :rolleyes:
wassalam tuan hasnol
aku kat batu minangkabau

mau minam2 ke?
Quote
Like
Share