Mencari Replica tengkorak manusia

better if photos attached

Mencari Replica tengkorak manusia

jintaloon
Otai
Joined: Mar 24 2007, 03:47 PM

Sep 6 2007, 02:33 PM #1

Ni nak tanya sapa yg tau mana nak dapat replica tengkorak manusia..
Banyak sungguh yg berminat sampai bro thrasher115 pernah disuruh cari kat kubur. gara2 tanya pasal skru tengkorak.. Kesian bro thrasher115. Nasib lah aku sempat beli skru tengkorak tu hari.. Pisang panas oooo..

Tapi aku berminat nak dapat replica tengkorak bukan utk upacara pemujaan atau pun penyembahan. Nak ambik di umah panjang, tinggi sangat dia org gantung.. tak tercapai tangan, atau silap hari bulan kepala aku pulak yg tergantung.. bahaya nie

Nak ambik kat makmal sekolah rasa kesian pulak nanti anak murid kekurangan ilmu tengkorak manusia pasal kepalanya ilang..

Saja lah nak buat aksosari di motosikal.. nampak brutal sikit.. :lol:
"We may be personally defeated, but our principles never, Ride till death do us apart "
Reply
Like
Share

moyaz_69
Otai
Joined: Apr 30 2007, 10:30 AM

Sep 6 2007, 03:42 PM #2

bro,

kalau minat sangat ebay berlambak...warna putih natural ader...chrome pun ader...kalau nak lg gempak satu body buat cam tengkorak pun ader...nak saye ader website dier...tapi harga buleh tahan gak...side miror sampai nut semua dier ader....headlight dah siap custom kepala tengkorak mata keluar lampu yg paling gempak la....smart bro...
Reply
Like
Share

mopreme
Otai
Joined: Aug 3 2007, 08:34 AM

Sep 6 2007, 03:54 PM #3

try la cari kat sungei wang, rasa penah nampak kedai barang pelik2 kat sana
Rather riding a Honda than pushing a Harley
Reply
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Sep 7 2007, 12:51 AM #4

dulu kat area bangi lama ada manyak tengkorak kera tergantung kat tali api
skang tatau la ada lagi ke tak

B)

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

jintaloon
Otai
Joined: Mar 24 2007, 03:47 PM

Sep 7 2007, 01:05 AM #5

antulaparbalikpagi @ Sep 7 2007, 12:51 AM wrote: dulu kat area bangi lama ada manyak tengkorak kera tergantung kat tali api
skang tatau la ada lagi ke tak

B)
tengkorak kera tu mirip tengkorak manusia kan. boleh rasanya hehhehehehe boleh gantung byk kat moto. berkonsep kan kera head hunter hahahahahahahaha :D
"We may be personally defeated, but our principles never, Ride till death do us apart "
Reply
Like
Share

jintaloon
Otai
Joined: Mar 24 2007, 03:47 PM

Sep 7 2007, 01:10 AM #6

moyaz_69 @ Sep 6 2007, 03:42 PM wrote: bro,

kalau minat sangat ebay berlambak...warna putih natural ader...chrome pun ader...kalau nak lg gempak satu body buat cam tengkorak pun ader...nak saye ader website dier...tapi harga buleh tahan gak...side miror sampai nut semua dier ader....headlight dah siap custom kepala tengkorak mata keluar lampu yg paling gempak la....smart bro...
cadangan yg bernas, tapi aku nak cari yg local dululah kalu tak berhasil baru cuba yg luar negara. Belilah barangan buatan malaysia .. slogan era 80 an jer bunyi nya :rolleyes:
"We may be personally defeated, but our principles never, Ride till death do us apart "
Reply
Like
Share

jintaloon
Otai
Joined: Mar 24 2007, 03:47 PM

Sep 7 2007, 01:12 AM #7

mopreme @ Sep 6 2007, 03:54 PM wrote: try la cari kat sungei wang, rasa penah nampak kedai barang pelik2 kat sana
Ermmmm... sungei wang tu kat mana???? <_< kena cari pako nie.
barang yg pelik2 cam mana tu bro...
"We may be personally defeated, but our principles never, Ride till death do us apart "
Reply
Like
Share

mopreme
Otai
Joined: Aug 3 2007, 08:34 AM

Sep 7 2007, 01:53 AM #8

sungei wang area kl depan lot 10
barang mcm magik la, patung lucah la mcm2 lagi
Rather riding a Honda than pushing a Harley
Reply
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Sep 7 2007, 02:22 AM #9

mopreme @ Sep 7 2007, 01:53 AM wrote: sungei wang area kl depan lot 10
barang mcm magik la, patung lucah la mcm2 lagi
ooo.... :blink: :blink:

ini keja kao ye :lol: :lol:

kantoiiiiiiiiiiiiiiii...

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

jintaloon
Otai
Joined: Mar 24 2007, 03:47 PM

Sep 7 2007, 02:23 AM #10

ooi nanti moto aku jadi bahan pameran lucah pulak... tak boleh nie. :D
"We may be personally defeated, but our principles never, Ride till death do us apart "
Reply
Like
Share

mopreme
Otai
Joined: Aug 3 2007, 08:34 AM

Sep 7 2007, 02:32 AM #11

:lol:
i mean ceh

ye la brg2 stok mcm tu la, magik, lucah, gotik, dan sekutu2 nya

ada display tengkorak, try tanya tokeh tu apa la
Rather riding a Honda than pushing a Harley
Reply
Like
Share

Joined: Dec 1 2006, 10:05 AM

Sep 7 2007, 03:10 AM #12

jintaloon @ Sep 7 2007, 01:12 AM wrote:
mopreme @ Sep 6 2007, 03:54 PM wrote: try la cari kat sungei wang, rasa penah nampak kedai barang pelik2 kat sana
Ermmmm... sungei wang tu kat mana???? <_< kena cari pako nie.
barang yg pelik2 cam mana tu bro...
kat sungai wang tapi area yang specificnya bro??

tingkat braper?

area mana??

:lol:
Reply
Like
Share

Joined: Dec 1 2006, 10:05 AM

Sep 7 2007, 03:11 AM #13

jintaloon @ Sep 7 2007, 02:23 AM wrote: ooi nanti moto aku jadi bahan pameran lucah pulak... tak boleh nie. :D
first in malaysia

first in the world

memang masuk tv

memang masuk suratkhabar punyer hehehhe

:lol: :lol:
Reply
Like
Share

Joined: Dec 1 2006, 10:05 AM

Sep 7 2007, 03:14 AM #14

jintaloon @ Sep 6 2007, 02:33 PM wrote: Ni nak tanya sapa yg tau mana nak dapat replica tengkorak manusia..
Banyak sungguh yg berminat sampai bro thrasher115 pernah disuruh cari kat kubur. gara2 tanya pasal skru tengkorak.. Kesian bro thrasher115. Nasib lah aku sempat beli skru tengkorak tu hari.. Pisang panas oooo..

Tapi aku berminat nak dapat replica tengkorak bukan utk upacara pemujaan atau pun penyembahan. Nak ambik di umah panjang, tinggi sangat dia org gantung.. tak tercapai tangan, atau silap hari bulan kepala aku pulak yg tergantung.. bahaya nie

Nak ambik kat makmal sekolah rasa kesian pulak nanti anak murid kekurangan ilmu tengkorak manusia pasal kepalanya ilang..

Saja lah nak buat aksosari di motosikal.. nampak brutal sikit.. :lol:
haha jin taloon masih ingat kes nih

aku tanya kat kedai motor tu,masa aku nak carik accesories tengkorak buat letak

kat motor

tokey sini ada jual tengkorak kah?

jawabnya dengan selamba... lu carik dekat kuburlah banyak tengkorak

heheheh

terkena aku..soalan yang salah heheh sudah pasti jawabannya memang sebegitu hehehe

:D :D
Reply
Like
Share

mopreme
Otai
Joined: Aug 3 2007, 08:34 AM

Sep 7 2007, 03:19 AM #15

kalau kat ground floor sama level dgn mc'd semua tu, depan farmasi tak silap aku
kedai dia kat korner

atas ada lagi tapi tak cam
Rather riding a Honda than pushing a Harley
Reply
Like
Share