Melaka

Welcome brothers from down south.

Melaka

masao343
Baru Dapat Lesen
masao343
Baru Dapat Lesen
Joined: Jul 15 2011, 12:17 AM

Aug 4 2011, 06:21 AM #1

saje nak kasi ada post kat Southern region....
yg i tahu dari melaka:

1. amycold (bkt katil)
2. masao343 (duyung)
Dari: MELAKA yo
Quote
Like
Share

amycold
Bikerz
amycold
Bikerz
Joined: Jan 4 2011, 03:25 PM

Aug 20 2011, 06:26 PM #2

masao343 @ Aug 4 2011, 02:21 PM wrote: saje nak kasi ada post kat Southern region....
yg i tahu dari melaka:

1. amycold (bkt katil)
2. masao343 (duyung)
1. amycold (bkt katil)-0176133775
2. masao343 (duyung) -????
Quote
Like
Share

zed_61
Otai
Joined: May 29 2009, 04:18 PM

Aug 21 2011, 08:36 PM #3

amycold,Aug 21 2011, 02:26 AM wrote:
masao343,Aug 4 2011, 02:21 PM wrote: saje nak kasi ada post kat Southern region....
yg i tahu dari melaka:
1. amycold (bkt katil)-0176133775
2. masao343 (duyung) -????
3. zed_61 (Malim Jaya) - 0136181860
Quote
Like
Share

amycold
Bikerz
amycold
Bikerz
Joined: Jan 4 2011, 03:25 PM

Aug 22 2011, 04:20 PM #4

zed_61 @ Aug 22 2011, 04:36 AM wrote:
amycold,Aug 21 2011, 02:26 AM wrote:
masao343,Aug 4 2011, 02:21 PM wrote: saje nak kasi ada post kat Southern region....
yg i tahu dari melaka:
1. amycold (bkt katil)-0176133775
2. masao343 (duyung) -????
3. zed_61 (Malim Jaya)
zed n masao bg update fon no...senang nak konteki...
Quote
Like
Share

masao343
Baru Dapat Lesen
masao343
Baru Dapat Lesen
Joined: Jul 15 2011, 12:17 AM

Aug 23 2011, 09:03 AM #5

1. amycold (bkt katil)-0176133775
2. masao343 (duyung) -0126593268
3. zed_61 (Malim Jaya) - 0136181860
Dari: MELAKA yo
Quote
Like
Share

Joined: Jun 15 2009, 02:08 AM

Sep 26 2011, 04:11 PM #6

mamantaro 012 6431266 Telok Mas
Quote
Like
Share

masao343
Baru Dapat Lesen
masao343
Baru Dapat Lesen
Joined: Jul 15 2011, 12:17 AM

Nov 1 2011, 09:10 AM #7

mamantaro @ Sep 27 2011, 12:11 AM wrote: mamantaro 012 6431266 Telok Mas
Telok Mas? eh ni dekat je dengan tempat i B)
moto warna ape? mana tau terserempak ke ;)
Dari: MELAKA yo
Quote
Like
Share

Joined: Nov 18 2011, 04:16 AM

Dec 19 2011, 05:30 PM #8

salam bikers...
nak join boleh? :lol:
saya kat Tanjung Bidara..
nie no. konteki saya...017 6531306.."buloh"

~salam perkenalan semua :D
Quote
Like
Share

amycold
Bikerz
amycold
Bikerz
Joined: Jan 4 2011, 03:25 PM

Dec 20 2011, 05:23 PM #9

Buloh @ Dec 20 2011, 01:30 AM wrote: salam bikers...
nak join boleh? :lol:
saya kat Tanjung Bidara..
nie no. konteki saya...017 6531306.."buloh"

~salam perkenalan semua :D
walaikumsalam bro...x ada hal nak join bro..g kat perkenalan newbie...kenalkan diri ngan otai2... gtahu tentang diri dulu..nama?dok mana? kuda besi apa? anyway welkem to the club... nama i amy...dok bukit katil...
Quote
Like
Share

amycold
Bikerz
amycold
Bikerz
Joined: Jan 4 2011, 03:25 PM

Dec 20 2011, 05:30 PM #10

Buloh @ Dec 20 2011, 01:30 AM wrote: salam bikers...
nak join boleh? :lol:
saya kat Tanjung Bidara..
nie no. konteki saya...017 6531306.."buloh"

~salam perkenalan semua :D
salam dan sejahtera semua utk warga CG Southern region... pada tanggal pada sabtu 24hb geng CG ada ride to KLBW...Ride with members SMMG from malacca...ada sape nak join ride...

RV:petronas ayer keroh

Jam: akan ditentukan malam esok

sapa nak g bg taruk nama..

1. Amycold With Road Sector

2.


Buloh Nak join ride skali? nak tunggu RNR mana?
Quote
Like
Share

amycold
Bikerz
amycold
Bikerz
Joined: Jan 4 2011, 03:25 PM

Dec 20 2011, 06:05 PM #11

Buloh @ Dec 20 2011, 01:30 AM wrote: salam bikers...
nak join boleh? :lol:
saya kat Tanjung Bidara..
nie no. konteki saya...017 6531306.."buloh"

~salam perkenalan semua :D
lah buloh....buloh nak join ride sabtu ni...ride with SMMG... ngeteh sesama nanti...
Quote
Like
Share

Joined: Nov 18 2011, 04:16 AM

Dec 22 2011, 09:07 AM #12

salam semua...
bro Amycold, minta maaf saya x dpt nk ikut serta ke klbw 11...besok ada majlis kenduri-kendara la plak kat rumah saya...

saya doakan perjalanan bro2 and sis2 ke klbw selamat dan lancar pergi dan pulang :)
begitu juga dengan sumer warga choppersgarage...
Quote
Like
Share

amycold
Bikerz
amycold
Bikerz
Joined: Jan 4 2011, 03:25 PM

Dec 22 2011, 11:29 AM #13

Buloh @ Dec 22 2011, 05:07 PM wrote: salam semua...
bro Amycold, minta maaf saya x dpt nk ikut serta ke klbw 11...besok ada majlis kenduri-kendara la plak kat rumah saya...

saya doakan perjalanan bro2 and sis2 ke klbw selamat dan lancar pergi dan pulang :)
begitu juga dengan sumer warga choppersgarage...
ok bro yang penting family,kerja baru ride k....nanti aku bwk ole2 klbw utk ko k...huhuhuhu
Quote
Like
Share

Joined: May 11 2012, 05:54 AM

May 12 2012, 02:57 AM #14

masao343 @ Aug 4 2011, 02:21 PM wrote: saje nak kasi ada post kat Southern region....
yg i tahu dari melaka:

1. amycold (bkt katil)
2. masao343 (duyung)
Halo bro2 cg melaka..rasanya sy ni member baru utk area melaka..sy kat jasin..baru ambi xv535..sblm ni pakai jaguh..bro2 mohon join in team korg hehe..amcm?
Likschoppers..the iron horse lover!
Quote
Like
Share