hati2 pak dbkl

kat mana korang selalu kena road blok?

hati2 pak dbkl

tombuck
Otai
Joined: Apr 22 2009, 03:10 PM

Oct 31 2011, 04:47 PM #1

salam bro CG
semalam nyaris xkena saman dengan pak dbkl kat jalan antara sogo ngan pertama complex...tgk keta byk masuk...den tumpang sekaki..eh..eh kat ujung kena tahan...''ada nampak tak signboard masa masuk td'' apolaie..merayu2 la den macam mintak duit nak buek tambang bas balik ipoh...
alhamdullillah lopeh...huh tobat xlalu situ dah...''org jahat buat selalu lepas..tapi kalau org baik buat sekali dah kena tahan''..kata anak den kat belakang....
NO KOMEN..hehehehe
Quote
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Nov 1 2011, 12:04 AM #2

dbkl skng mmg kerek <_<

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Quote
Like
Share

Joined: Apr 22 2009, 02:16 AM

Nov 1 2011, 12:30 AM #3

jln tengah tu da takleh lalu ke skrg ni??? :blink:
Quote
Like
Share

penunggu
Otai
Joined: Jun 19 2008, 04:01 AM

Nov 1 2011, 02:21 AM #4

depa dah ade kuasa macam pulis,
saman dah laku,
kalu x bayar x bole renew road tax lebih kureng,
hampeh tak?
Quote
Like
Share

Eddyz
Otai
Joined: Jul 28 2008, 04:25 AM

Nov 1 2011, 03:12 AM #5

ok laaa tuu.....nanti boleh outsource saman menyaman tu kasi kat ah long lak.... mesti ghamai yang tak berani nak langgar peraturan..... :lol: :lol:
Quote
Like
Share

Joined: Apr 22 2009, 02:16 AM

Nov 1 2011, 04:23 AM #6

Yg DBKL ni aku tak kisah sangat... yang geram ni, berita semalam la kata JPJ nak buat OPERASI BESAR2RAN pada semua motosikal!!! cam gampang je! :angry:
Quote
Like
Share

penunggu
Otai
Joined: Jun 19 2008, 04:01 AM

Nov 1 2011, 06:17 AM #7

operasi tuh bermula dari negeri terengganu, sb byk kes kat situ.
motor dah terlampau byk atas jalan,
yg bawaknye pun budak tak matang lagi,
ada la yagn buat report tuh..
Quote
Like
Share

tombuck
Otai
Joined: Apr 22 2009, 03:10 PM

Nov 1 2011, 11:15 AM #8

salam bro
jalan tu mmg tokleh lalu...utk bas ngan teksi je...lama dah.. tp sebelum pak dbkl nie dapat kuasa xpenah lak polis tahan..sejak menjak nie je...dia pakat tunggu sampai 3 org bro..nasib2 le dapat pasangan yang mane..kalau dapat yg ok...ok lah kalu tak ....sendiri alasan cari maaaa....
Quote
Like
Share

blackie
Otai
Joined: Apr 14 2008, 06:00 AM

Jan 31 2012, 12:52 AM #9

nih la yg nenek sy ckp...

hot hot chicken shit...

skang nih dh sejuk dh...sesekali je dorang 'jaga' jln kecik antara sogo ngan pertama tuh...

tp sy peratikan, dorang dh semakin kerap saman menyaman kenderaan2 yg park sesuka hati...yg nasib tk baik, keter kena towing...

hehehe...
Quote
Like
Share