Harga virago 250(USED)

better if photos attached

Harga virago 250(USED)

flower_boy
Bikerz
Joined: Jun 24 2008, 03:01 PM

Aug 12 2008, 11:15 AM #1

berapakah harga virago 250 yang 2nd hand ? :o
Quote
Like
Share

hoahmaru56
Otai
Joined: Jan 29 2008, 04:58 PM

Aug 12 2008, 11:22 AM #2

harga kedai...7.5-8k siap boleh jalan ada warranty sebulan kot..
Blog

Your riding style determine your attitude...
Quote
Like
Share

Joined: May 2 2008, 08:22 AM

Aug 12 2008, 11:28 AM #3

BRO..HARGA MARKET 250 GAN 535 X JAUH BEZA...DALAM RM7K-RM8...
KALAU LU NAK CARI BAIK ATAS TANGAN....NASIB BAIK BOLEH DAPAT DALAM RM5K
Quote
Like
Share

flower_boy
Bikerz
Joined: Jun 24 2008, 03:01 PM

Aug 12 2008, 11:29 AM #4

175J Da Virus @ Aug 12 2008, 07:28 PM wrote: BRO..HARGA MARKET 250 GAN 535 X JAUH BEZA...DALAM RM7K-RM8...
KALAU LU NAK CARI BAIK ATAS TANGAN....NASIB BAIK BOLEH DAPAT DALAM RM5K
bang...lokasi die di mane. . ? 250cc due to lesen not b full :(
Quote
Like
Share

hoahmaru56
Otai
Joined: Jan 29 2008, 04:58 PM

Aug 12 2008, 11:31 AM #5

i rekomen ambil motor 535 bagus lagi....

just get your B full lesen.... 535 have more power and nicer sound....

just my two cent.
Blog

Your riding style determine your attitude...
Quote
Like
Share

Joined: May 2 2008, 08:22 AM

Aug 12 2008, 11:51 AM #6

flower_boy @ Aug 12 2008, 06:29 PM wrote:
175J Da Virus @ Aug 12 2008, 07:28 PM wrote: BRO..HARGA MARKET 250 GAN 535 X JAUH BEZA...DALAM RM7K-RM8...
KALAU LU NAK CARI BAIK ATAS TANGAN....NASIB BAIK BOLEH DAPAT DALAM RM5K
bang...lokasi die di mane. . ? 250cc due to lesen not b full :(
alamak beb lesen tuh setel kendian lah..angkat motor tuh dulu cari trus 535!!!
Mcm Naty N...ada moto 535 tapi B x full lesen dia...aku??... ada je lesen B full since 1995 tapi..sampai skrang blom ada lagi big cc (but coming soon)...
Quote
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Aug 13 2008, 02:21 AM #8

err.. bak sini nombor aisi si nasty tu.. boleh aku saman santau... menunggang motor takde lesen... :P
Quote
Like
Share

nirrajim
Otai
Joined: May 20 2008, 02:23 AM

Aug 13 2008, 02:46 AM #9

hoahmaru56 @ Aug 12 2008, 07:22 PM wrote: harga kedai...7.5-8k siap boleh jalan ada warranty sebulan kot..
kat mana kau dapat? ni by hand ker atas kedai??
Support All Local MG & MC (Malaysian Chopper Supporter)

Malaya Chopper
Quote
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Aug 13 2008, 03:00 AM #10

call jer wan.. aku tau hati ko berbelah bagi tu..!
Quote
Like
Share

nirrajim
Otai
Joined: May 20 2008, 02:23 AM

Aug 13 2008, 03:04 AM #11

SKRG kena 50-50 antara naza250,kawasaki superbike 250,virago 250 tak pun virago 535....dan juga vulcan 500.

entah lah pening pak cik d buatnya... :(
Support All Local MG & MC (Malaysian Chopper Supporter)

Malaya Chopper
Quote
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Aug 13 2008, 03:10 AM #12

hmm susah sangat ko solat sunat istikharah jer wan... moga dapat petunjuk! amiin! B)
Quote
Like
Share

ariff
Otai
Joined: Jul 30 2007, 11:42 AM

Aug 13 2008, 03:23 AM #13

nirrajim @ Aug 13 2008, 10:04 AM wrote: SKRG kena 50-50 antara naza250,kawasaki superbike 250,virago 250 tak pun virago 535....dan juga vulcan 500.

entah lah pening pak cik d buatnya... :(
WAN BAIK AMBIL TERUS 535 BLOCK V-TWIN

BUNYIK BANYAK SYOK....

:D :D :D :D

Sebelum sampai ajal kita, selagi itu kita tidak akan mati. Biar kita mati peluh,jangan kita mati darah. Kita telah lama bersedia,kita akan MENANG. INGAT setiap pertempuran satu peluru satu musuh
Quote
Like
Share

fadly98
Otai
Joined: Sep 27 2007, 12:51 AM

Aug 13 2008, 12:00 PM #14

nirrajim @ Aug 13 2008, 10:04 AM wrote: SKRG kena 50-50 antara naza250,kawasaki superbike 250,virago 250 tak pun virago 535....dan juga vulcan 500.

entah lah pening pak cik d buatnya... :(
nak ambik superbike biar 500cc ke atas kalau 4 lejang. kalau 2 lejang boleh lah 500cc ke bawah. nasihat dari rakan-rakan superbike. Mula-mula rasa puas dengan 250cc, tp lepas 2 bulan, paling cepat 2 minggu ko akan boring giler sbb bila saing dengan yg 600cc, 1300cc, sport tourer mmg terasa sangat lainlah kalau 250cc 2 lejang. Abang aku ada pengalaman jugak masa time superbike. Tak dan pakai setahun, terus tukar cc besar lagi.
Quote
Like
Share