East Coast Chapter... whats up?????

welcome our brothers from eastern. jom makang kopok lekor nu!!

East Coast Chapter... whats up?????

UNCLE K
Otai
Joined: May 4 2008, 08:24 PM

Nov 2 2012, 06:28 PM #1

Whats up CG East Coast??? apa cita dgn CG Family day di Melaka???? ada tak yg nak ride sekali??? calling calling le..... boleh kita pakat jalan sekali. X kira le ride ke, drive ke.. Allooooo callinggggg callinggggg.. all East Coasters....
Quote
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Nov 3 2012, 03:57 PM #2

Uncle, tag dorg tu semer

Eh?? Cni bule tag ke?

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Quote
Like
Share

UNCLE K
Otai
Joined: May 4 2008, 08:24 PM

Nov 3 2012, 05:38 PM #3

Adoiiieeeee..... @@@@@@@@@@ dah siap.....
Wahahahaaaa....
tula pasal, semua dok main FB je, forum pun dah tak hingat....
Quote
Like
Share

Joined: Apr 22 2009, 02:16 AM

Nov 5 2012, 12:53 AM #4

aii...sejak jadik atuk ni...semua lupe ye uncle :P
Quote
Like
Share

UNCLE K
Otai
Joined: May 4 2008, 08:24 PM

Nov 5 2012, 02:31 AM #5

Reminder: Bukan Atok tapi Datok.. Hahahahaha.....

Tu lah banyak ngat pikirkan , nak bayar kontrekter sana, nak bayar rasuah sini, nak lobi projek lagi, nak entertain Tan sri lagi... Macam mana nak ingat semua...
Quote
Like
Share