Choppersgarage Tiset For Sale

Choppersgarage merchandise only!!

Choppersgarage Tiset For Sale

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Oct 18 2010, 01:45 AM #1

salam to all,

Tiset CG 2nd edition is up for sale. pakai design enche Airzack y menang dlm pertandingan yg lepas. bole refer kt topik nih --> Pertandingan Design Tiset Cg 2nd Edition



tulisan tu akan di edit sikit utk betulkan grammar dia.

Tiset dijangka siap bln depan & akan diedarkan masa femli dey CG nnt, sekali dgn penyampaian hadiah kt pemenang


utk order, bole start buat payment kt akaun aku or byr by hand. sapa yg bank in, prefer pakai maybank2me & masukkan emel aku. yg pakai atm machine, sila simpan resit, scan & email. kalu takde bukti pembayaran or resit, tiset takan di hantar.

No akaun : 162021270519 (mebenk)
nama : ahmad Junaidi
emel : antulaparbalikpagi@yahoo.com

Harga : RM28
Pos : RM5 (pos laju)



Name list & saiz baju :

1.
2.
3.

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Oct 18 2010, 01:55 AM #2

penyokong airzack kena beli banyak2 tiset nih! jangan time undi sokong time beli lari!! <_<
kepada yg kalah bertanding harus diberikan diskaun 20% :ph43r:

airzack tak hensem dan penyokong dia takder taste! ngiahahaha!
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Oct 18 2010, 02:00 AM #3

elkay_lee @ Oct 18 2010, 01:55 AM wrote:
kepada yg kalah bertanding harus diberikan diskaun 20% :ph43r:
kharrkkk tuihh!!


tiset mahal bule beli, tiset murah mintak diskaun lak

cehh!! <_<

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Oct 18 2010, 02:16 AM #4

antulaparbalikpagi @ Oct 18 2010, 10:00 AM wrote:
elkay_lee @ Oct 18 2010, 01:55 AM wrote:
kepada yg kalah bertanding harus diberikan diskaun 20% :ph43r:
kharrkkk tuihh!!


tiset mahal bule beli, tiset murah mintak diskaun lak

cehh!! <_<
sebab kalah bertanding! kalau kalah mengundi lain kes! :ph43r:

tiset mahal yg mana satu nih? ooops!
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Oct 18 2010, 02:20 AM #5

kira wang pertaruhan ilang la ni ye.

takpe, pemenang pertandingan dh cakap nk open table kt tajuding nnt.

kita tunggu dia confirm tarikh :ph43r:

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Oct 18 2010, 02:50 AM #6

antulaparbalikpagi @ Oct 18 2010, 10:20 AM wrote: kira wang pertaruhan ilang la ni ye.

takpe, pemenang pertandingan dh cakap nk open table kt tajuding nnt.

kita tunggu dia confirm tarikh :ph43r:

hahaha cayalah! walau bagaimanapun, airzack tetap tak hensem dan penyokong dia tetap takder taste! ngiahahaha!
Like
Share

dinjibam
Bikerz
Joined: Aug 22 2010, 08:17 AM

Oct 18 2010, 05:12 AM #7

lawa tiset tu.
macam berminat :ph43r:
Highway to Hell
Like
Share

Eddyz
Otai
Joined: Jul 28 2008, 04:25 AM

Oct 18 2010, 05:15 AM #8

aku nak beli ....tapi kalau ada org kata tak lawa...aku pukul sama designer dia.... :lol:
Like
Share

penunggu
Otai
Joined: Jun 19 2008, 04:01 AM

Oct 18 2010, 05:21 AM #9

jue..aku rase ko letak harge rm 30 hingget drrm 28 sb baki rm2 tuh ko buat utk membantu golongan yg memerlukan..kira amal jariah la nih..

amacam jahat tak kepala hotak aku nih... :D
Like
Share

hardcore
Otai
Joined: Aug 4 2008, 04:47 PM

Oct 18 2010, 01:40 PM #10

Name list & saiz baju :

1. ariff a.k.a hardcore- L
2.
3.
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Oct 18 2010, 02:49 PM #11

Eddyz @ Oct 18 2010, 01:15 PM wrote: aku nak beli ....tapi kalau ada org kata tak lawa...aku pukul sama designer dia.... :lol:
ngiahahaha.. eh bukan ke ko pun calon yang kalah bertanding ker? ooops! :P
Like
Share

death angle
Baru Dapat Lesen
death angle
Baru Dapat Lesen
Joined: Jul 19 2009, 01:58 AM

Oct 19 2010, 03:03 AM #12

Name list & saiz baju :

1. ariff a.k.a hardcore- L
2. D.A .DEATH ANGLE
3.
Like
Share

airzack
Otai
Joined: Nov 17 2006, 11:15 AM

Oct 19 2010, 03:13 AM #13

Name list & saiz baju :

1. ariff a.k.a hardcore- L
2. D.A .DEATH ANGLE - XL
3. Airzack - L :D
Like
Share

elkay_lee
Otai
Joined: Dec 11 2007, 03:49 AM

Oct 19 2010, 03:55 AM #14

eleh airzack! jual muka konon! ko tu dah tentu dapat free!! <_<

huh! aku kalau nak beli pon for sure takkan taruk nama kat sini punya! aku nyampah kat airzack sebab dia menang undian! kalau aku beli tiset ni pon macam biasalah.. 1XXL 1L 1M 1S buat apa aku nak bubuh nama!
Like
Share

Eddyz
Otai
Joined: Jul 28 2008, 04:25 AM

Oct 19 2010, 05:15 AM #15

elkay_lee @ Oct 19 2010, 11:55 AM wrote: eleh airzack! jual muka konon! ko tu dah tentu dapat free!! <_<

huh! aku kalau nak beli pon for sure takkan taruk nama kat sini punya! aku nyampah kat airzack sebab dia menang undian! kalau aku beli tiset ni pon macam biasalah.. 1XXL 1L 1M 1S buat apa aku nak bubuh nama!
yang free tu saiz besar......so aku amik laa ....dia kena beli lain laaa...hehee :P
Like
Share