All New Choppersgarage Back Pack

Choppersgarage merchandise only!!

All New Choppersgarage Back Pack

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Jun 8 2011, 05:12 PM #1

salam to all,


sy dengan bangganya mempersembahkan back pack CHOPPERSGARAGE yg baru. ni adalah sample ats vest, sori itu vest saiz S. saiz tulisan CHOPPERS tu 13inci dr hujung ke hujung, so bule cek dkt vest anda ada muat ke tak. saiz M dan ke ats confirm muat. sample ni belum siap, so yg tulisan garage & malaysia tu ats ketas je, tp menggambarkan saiz yg sebenar.



ada 4 version mengikut region, CENTRAL, SOUTHERN, NORTHEN & EAST COAST. so far belum ada permintaan dr east malaysia lg.

buat permulaan, hanya ada versi CENTRAL (10pcs), EAST COAST (5pcs) & SOUTHERN (2pcs). so sapa yg berminat, sila taruk nama. last date ialah pd 14 Jun ni. so bule pakai masa Shah Alam bike week nnt.

harga : RM100 termasuk name tag kain 2pcs . so sapa nak, masukkan nama dlm namelist dgn nama yg nk pakai pd name tag.

mode pembayaran : COD atau bank in ke akaun mebenk sy. 162021270519 (ahmad junaidi). prefer pakai maybank2u & masukkan emel antulaparbalikpagi@yahoo.com

mode penyerahan : by hand. bule direct PM or call sy jika ada masalah.
012-3569062

buat newbies, back pack ni tanda pengenalan kelab motosikal secara am di serata dunia ni. senang cakap, senang nk kenal bila jumpa dijalanan atau kt mana2 bike week atau event la. walaupun CHOPPERSGARAGE bukannya sebuah kelab, tp kita mempunyai hobi yg sama. jika rasa selesa ride bersama kami & berbangga dengan CHOPPERSGARAGE, kami amat berbesar hati jika anda membawa nama CG keserata ceruk.

so, sila masukkan namelist anda ikut region. (ikut contoh kt bwh ni)


Thanks.


NAMELIST :
CENTRAL
1. antulaparbalikpagi - (hungryghost) - 1pcs
2.
3.

SOUTHERN
1.
2.
3.

NORTHEN
1.
2.
3.

EAST COAST
1.
2.
3.




p/s: strucly no spamming. kalu ada sebarang soklan, sila pm sy directly. spam will be deleted without mercy. muahahaha



i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

amycold
Bikerz
amycold
Bikerz
Joined: Jan 4 2011, 03:25 PM

Jun 8 2011, 05:25 PM #2

amy nak order satu k utk bike week shah alam ni...tarukkan nama amy..
Reply
Like
Share

prebetsabu
Otai
Joined: Feb 19 2010, 04:53 PM

Jun 8 2011, 05:33 PM #3

NAMELIST :
CENTRAL
1. antulaparbalikpagi - (hungryghost) - 1pcs
2.amycold - 1 pc
3. prebetsabu - sebuah.

SOUTHERN
1.
2.
3.

NORTHEN
1.
2.
3.

EAST COAST
1.
2.
3.








*back pack tu bukan ke mcm beg galas? ke back patch?
www.masviona.com
I'm a blogger, so bare with me ;)

Reply
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Jun 8 2011, 05:40 PM #4

patch tu biasanya refer kt patch kecik & 1 pc

kalau beberapa pc digabung ni kita panggil 1 pack, since kita x anggap dia sebagai colors utk kelab, so kita panggil dia back pack.

lebe kurang gitu la.. :ph43r:

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

Joined: Oct 13 2008, 12:49 AM

Jun 8 2011, 11:54 PM #5

NAMELIST :
CENTRAL
1. antulaparbalikpagi - (hungryghost) - 1pcs
2.amycold - 1 pc
3. prebetsabu - sebuah.
4.
5. bUd - ( bUd / Jeff ) - Seikat


SOUTHERN
1.
2.
3.

NORTHEN
1.
2.
3.

EAST COAST
1.
2.
3.


** Sabu, ang nie saje cari pasal kat antu...Nanti tulah patah handle lagi baru taw... :ph43r: :ph43r:
- Apsal ini antu cakap kat aku harge RM120??Ayoo, belum ape2 dah kena tax.. :( :(
-RESIGNED-
(You know where to find me, you know number to contact me)
Reply
Like
Share

hasnol
Otai
Joined: Jun 10 2010, 08:25 AM

Jun 9 2011, 12:36 AM #6

antulaparbalikpagi @ Jun 9 2011, 01:40 AM wrote: patch tu biasanya refer kt patch kecik & 1 pc

kalau beberapa pc digabung ni kita panggil 1 pack, since kita x anggap dia sebagai colors utk kelab, so kita panggil dia back pack.

lebe kurang gitu la.. :ph43r:
Kalau macam tu boleh panggil 'A Pack Of Choppersgarage Back Patch' :P .

Berapa RM ni?
Reply
Like
Share

prebetsabu
Otai
Joined: Feb 19 2010, 04:53 PM

Jun 9 2011, 01:23 AM #7

penat ju tulis harga situ


harga : RM100 termasuk name tag kain 2pcs . so sapa nak, masukkan nama dlm namelist dgn nama yg nk pakai pd name tag.


hasnol baca ngn lutut? :ph43r:






















*bukan selalu dapat peluang nak kenkan si hasnol ni wakakakakakakkak
www.masviona.com
I'm a blogger, so bare with me ;)

Reply
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Jun 9 2011, 01:29 AM #8

NAMELIST :
CENTRAL
1. antulaparbalikpagi - (hungryghost) - 1pcs
2.
3. prebetsabu - sebuah.
4.
5. bUd - ( bUd / Jeff ) - Seikat


SOUTHERN
1. amycold - 1pc
2.
3.

NORTHEN
1.
2.
3.

EAST COAST
1.
2.
3.

p/s: jeff, dulu tu harga awal. smlm aku pegi kecek punya kecek, dpt harga tu. kira ok la. tp kalu nko nk baya aku rm120 pun aku x marah.

hasnol baca pakai telinga. dia pinjam pengorek telinga yg edi beli kt siam tu

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

Joined: Apr 22 2009, 02:16 AM

Jun 9 2011, 01:49 AM #9

NAMELIST :
CENTRAL
1. antulaparbalikpagi - (hungryghost) - 1pcs
2.
3. prebetsabu - sebuah.
4.
5. bUd - ( bUd / Jeff ) - Seikat
6. Mr Yunus
7. TanSri

SOUTHERN
1. amycold - 1pc
2.
3.

NORTHEN
1.
2.
3.

EAST COAST
1.
2.
3.
Reply
Like
Share

hasnol
Otai
Joined: Jun 10 2010, 08:25 AM

Jun 9 2011, 03:22 AM #10

Amboi Prebetsabu ni.... Aku tak perasanlah, speed reading je tadi terlepas lak.. :P

Wahai tuan tanah,... aku dah ada back patch yang original tu, jadi aku nak beli yang tulisan 'Central' dengan 'Malaysia' berserta name tag (HASNOL) jer lah.. bolehkah? Berapakah duitnya? B)
Reply
Like
Share

Joined: Jan 23 2006, 02:18 AM

Jun 9 2011, 04:08 AM #11

Itu rm35 sajer :ph43r:

i reap, i built, i ride!! - hungryghost custom inc
Reply
Like
Share

prebetsabu
Otai
Joined: Feb 19 2010, 04:53 PM

Jun 9 2011, 04:55 AM #12

alamak bole ek beli pecah2...
x seragam la plak byk benauu versi huhu

patch lama yg bulat tu dah tampal kat vest lama, patch eh silap.. pack baru ni tampal kat vest baru... tuka2 pakai bila 1 dh busuk paing, pakai yg lg 1 haha
www.masviona.com
I'm a blogger, so bare with me ;)

Reply
Like
Share

UNCLE K
Otai
Joined: May 4 2008, 08:24 PM

Jun 11 2011, 03:46 AM #13

1. antulaparbalikpagi - (hungryghost) - 1pcs
2.
3. prebetsabu - sebuah.
4.
5. bUd - ( bUd / Jeff ) - Seikat
6. Mr Yunus
7. TanSri

SOUTHERN
1. amycold - 1pc
2.
3.

NORTHEN
1.
2.
3.

EAST COAST
1. Uncle K
2. Queen Rozita
3.

Apa kata kalau perkataan GARAGE tu ikut font CHOPPERS tu, uncle rasa lagi kemas dan dibaca sekali. kalau macam sekarang ni seolah perkataan tu berbedza dan bukan nya satu. Ini cuma pandangan... what say you???
Reply
Like
Share

prebetsabu
Otai
Joined: Feb 19 2010, 04:53 PM

Jun 11 2011, 08:20 AM #14

uncle,
kalau x silap saya, font tu mmg sama mcm word choppers tu.. tp yg ju bg gambq ni just mockup je sbb actual patch lom siap.. gambaran awal.
www.masviona.com
I'm a blogger, so bare with me ;)

Reply
Like
Share

UNCLE K
Otai
Joined: May 4 2008, 08:24 PM

Jun 12 2011, 05:56 AM #15

1. antulaparbalikpagi - (hungryghost) - 1pcs
2.
3. prebetsabu - sebuah.
4.
5. bUd - ( bUd / Jeff ) - Seikat
6. Mr Yunus
7. TanSri

SOUTHERN
1. amycold - 1pc
2.
3.

NORTHEN
1.
2.
3.

EAST COAST
1. Uncle K
2. Queen Rozita
3. Razzman
Reply
Like
Share