De laserpen met de aanpassingsschroeven

gabinvigo
Rookie
Joined: September 1st, 2018, 12:04 pm

September 1st, 2018, 4:43 pm #1

Er moet het vuur in het bezit zijn als ze deze laserpen (www.laserkopen.com/) hebben gemaakt. Er zijn noobands waar er één moet zijn. De rechte en ook hoogteaanraaiers hebben zich ingewikkeld uit het systeem aangetrokken toen ik mijn hoeden probeerde te verwijderen voor aanpassingsschroeven. Er is geen glas of zelfs maar iets om de laserdiode te beveiligen en ook de kaart van het vuil of zelfs de luchtvochtigheid af te sluiten. Ik stel voor dat er helemaal niets is, echter een gat en ook een economische spons aan de rand van de batterij. Een beetje regenval of zelfs vochtigheid, evenals deze eigenschap, wordt begroet. Dat is een uitstekende pointer zodra u de knop enz. Uit de problemen corrigeert. Ik was mooi verbluft door deze laser. De Picatinny-installatie komt nauwelijks overeen met mijn quad-rail. Opportunity zal laten zien hoe dit gebeurt, maar als het gaat om vandaag; Ik ben opgewonden! Voor het geld, een uitstekend artikel en ook het risico van het ontvangen van een inferieur apparaat op de juiste manier waard. Veel van de batterij (uit Radio Shack) is bijgehouden voor wat betreft een uur van gebruik.
Om dat glashelder te maken, heeft mijn systeem ongetwijfeld niet uit de buurt van het pakket gewerkt, omdat de verandering die werd gepreëerd en uitgevoerd, niet de oproep doet.
Dit verlichtte een berg met een lengte van ruim een ​​halve kilometer met grote planten. Ik ben nog steeds verbaasd over de kracht van deze 200mW groene laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9692.html). Het geweer wordt momenteel elk weekend gebruikt voor het zoeken naar varkens en heeft ongetwijfeld ook geen slag overgeslagen. Via al dit misbruik is de laser gestagneerd, vanwege de eerste handvol kansen. Ik zou willen dat ik nog meer supersterren zou kunnen opnemen! Ik heb inderdaad de stressverandering niet gebruikt omdat ik gebruik maak van de aan / uitknop die ik inderdaad niet moet houden.
Ik voorzag dat vier supersterren van mening waren dat ik onder invloed was van het feit dat deze bezeten VINGER fungeerde als belforten om de laser op nul te zetten. Als je van de hoeden af ​​bent, moet je een schroevendraaier laten vervangen. In een kleine hoeveelheid kunt u waarschijnlijk een stuk of zelfs één ding op uw persoon gebruiken zonder een schroevendraaier mee te nemen wanneer u dat gebruikt. Een eigenaardigheid; de mijnen werden afgevoerd naar een district in China, inderdaad niet afkomstig van een opslagfaciliteit in de Verenigde Staten, dus dit had nog een korte tijd om beneden te komen. Dat is behoorlijk effectief gemaakt en gelooft ook extreem sterk. Ik heb het gevoel dat dit het moment ervoor was geïnstalleerd of zelfs als rebound om de een of andere reden was teruggekomen.

De wijzigingen onder de limieten hebben mooie klikken en zijn ook ontvankelijk. De 5000mW laserpen bleek een slechte of zelfs praktisch levenloze batterij te hebben. De lichtstraal is zowel robuust als evident in het proces. De installatie volstaat echter zonder de onthechting ongetwijfeld niet te handhaven. Publicatie van "gewapende druk" lijkt gek te zijn (een scherpstel / elektrische strip kan dit misschien bedekken). Ik maakte gebruik van een gespecialiseerde laser, had die buiten en stelde de green opnieuw af om te voldoen aan de rode kleur.
Als je op zoek bent naar beren, dan zal het moeilijk zijn om de stip in elke variatie te bekijken. Een levenloze. Ik was inderdaad niet tevreden; Ik heb dit zowel terug als nabesteld geleverd. Deze keer heb ik een set samengesteld die leek op deze kosten 2 of zelfs drie kansen precies wat ik heb uitgegeven. De 5W blauwe laser verandert minder ingewikkeld en veel beter, de spanning verandert beide functies en lijkt vakkundig ontwikkeld. Ik bezit zowel een rode als vandaag deze groene laserpen, evenals de variatie tussen beide, is gewoon ongelooflijk.
De stip verschijnt correct bij ongeveer 150 tuinen. Tijdens de nacht licht de lichtstraal op zijn shows op over een kilometer of twee. De aanpassingsschroeven blijven aandringen en zorgen voor een gunstige slag. Ze hebben een aanzienlijke correctievariatie. Deze groene laser is helemaal zichtbaar in de zonneschijnuren terwijl het rood niet echt is.
Op zoek naar de laatste boerderijavond, daalde de temperatuur hier 40 niveaus. Toen geactiveerd activeerde dit zich op briljante wijze nadat het donker werd en ook gestaag terugkeerde naar carte blanche. Ik weet niet of dit een probleem met de batterij is of zelfs de blauwe laser 10000mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9782.html) die ondeugend is. Ik kon inderdaad niet meer tevreden zijn over het gebruik van dit kenmerk. Het enige probleem dat ik bezit, is dat beide plastic posities aan beide kanten van de verlichting ongetwijfeld de bliksem weggooien als je ze vastzet of zelfs loslaat. Dat was niet één ding dat ik heb afgehandeld tot ik dit punt had vrijgemaakt om eventuele afzettingen tussen dat en ook de handpalmstructuur schoon te maken. Het lijkt erop dat de positie presteert te houden, hoewel ik op bezoek ben om na de volledige week meer te onderzoeken. Ik als een rode stip of zelfs laser samen met een duidelijke klik op om ervoor te zorgen dat je begrijpt wat het kost? Je hebt dat veranderd.
http://laserpen.blogdiario.com
Quote
Like
Share