ВЪРНЕТЕ LOLUMAD ОБРАТНО!!

TEEN WOLF
Member
Member
Joined: September 23rd, 2016, 4:24 pm

December 6th, 2016, 7:06 pm #1

Maverick върни правата на LOLUMAD обратно ,защото във момента в сървъра е пълен ужас без админ който разбира повече от всички, който е най редовен от всички и който помага на всички.Цял ден всички тийм килват и няма админ който да сложи ред и на нас ни трябва админ който не се бои да банва или слаива като някой други "не споменавам имена" а и тоя lgk yasheev гази LOLUMAD и kameliq нарочно ако имаше в момента админ нямаше да го прави защото ся в сървъра ти без админ стават много шибани неща и виповете много си позволяват такаче маверик мисли бързо преди да изгубиш играчи.
П.С ЗНАМ ЧЕ ЗНАЕШ ЧЕ СЪМ ПРАВ И ЗАТОВА НЕ МИ ОТГОВАРЯШ НА СЪОБЩЕНИЯТА ЗАТОВА РЕШИХ ДА ПИША В ТОЗИ ПРОСЛУВУТ ФОРУМ .ВСЕКИ СЕ СТРАХУВА ОТ ТЕБЕ ИЛИ ТИ СЕ ПОДМАЗВАТ КОЕТО НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ТЪЙ КАТО ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ПОДМАЗВАТ НА LOLUMAD ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК КОЙТО МУ ПУКА .ХАХАХ ТОВА ЛИ БИЛО НАЙ ДОБРОТО ЗА СЪРВЪРА ,ВЕЧЕ НЕ Е ЗАБАВНО .СЪРВЪРЪТ Е ПЪЛНА СКУКА БЕЗ LOLUMAD :?: :?: ИСКАМЕ СИ ЗАБАВАТА
ИСКАМЕ LOLUMAD ОБРАТНО!!!! :?: :
Quote
Like
Share

Nojarq
Admin
Admin
Joined: September 17th, 2016, 7:03 pm

December 6th, 2016, 7:34 pm #2

Как да го върнем LOLUMAD като не сме го взели . LOLUMAD съвсем спокойно може да си влиза по всяко време в сървъра, какво ти е виновен Maverick на тебе. Казано е вече 100 пъти правата му ще се върнат, думата на Maverick е закон! Ти вместо да се караш се радвай, че Maverick не махна и твоите VIP права, защото много добре та видяхме как псуваше и ти като ненормален. Това ли разбираш ти под "забава", а? Надухте ни главите на всички, ти LOLUMAD, Neiko и Wellkoy по 2-3 мапа да се карате без да спирате. Ай малко уважение към Maverick, тва ако беше някой друг сървър всичките щяхте да сте баннати. В нашия сървър не се банваме и слейваме за глупости, влезли сме да се забавляваме.
,защото във момента в сървъра е пълен ужас без админ който разбира повече от всички
Къде го видя тоя пълен ужас, не та знам, да не си се объркал да си влязъл в друг сървър.
#MakeNojarqGreatAgain
Image
Quote
Like
Share

LOLUMAD
Server Admin
Server Admin
LOLUMAD
Server Admin
Server Admin
Joined: September 21st, 2016, 1:06 pm

December 6th, 2016, 7:46 pm #3

Като сме ви надули главата вместо да седите на 1 място без да правите нищо можеше да ни гагнете но не нищо не направихте накратко Neikoooo,TEEN WOLF и wellkoy33 не са виновни защото не сте ги гагнали.И също така когато бехме аз ти и нейко аз на тебе ножар ти казах да кажеш на нейко да спре да ме псува защото на awp_snowfun2 когато той 1-ви започна да ме псува без причина (което той си призна преди 2 дена че 1-ви започна тогава) ти каза "не ме месете във вашите работи" чак аз като постнах тема на форума тогава всички решихте да реагирате докато в цс 1,2 дена нищо не направихте и най-накрая аз излязох виновния защото съм го предложил да му се махнат правата но докато се псувахме нищо не направихте а ни оставихте да се псуваме и в цс а уш искате нещата във сървъра да се променят ...
Quote
Like
Share

Nojarq
Admin
Admin
Joined: September 17th, 2016, 7:03 pm

December 6th, 2016, 8:13 pm #4

Аз съм влязъл да разцъкам, не да ва укротявам. Вие сте админи, дръжте са като такива. Аз ако ви бях гагнал и кво, като изтече гага пак щяхте продължите. TEEN WOLF и wellkoy33 не са виновни и затова не са и наказани, те са водиха по вашия акъл. Като исакте да се мразите и да спорите го правете някъде другаде има скайп, фейсбук, даже и камера може да си пуснете да се гледате докато се псувате.
когато бехме аз ти и нейко аз на тебе ножар ти казах да кажеш на нейко да спре да ме псува защото на awp_snowfun2 когато той 1-ви започна да ме псува без причина
Много добре го помня, точно така беше ама ти май пропускаш да споменеш предните пъти когато ти влезе и първи започна него да псуваш.
Само едно не мога да разбера, ти уж искаше да махнем виповете който стават с 500 кила, защото много псували били нообове и не заслужавали да бъдат вип, а вие с Неико се държахте точно като такива. Неико вече го бяхме наказали махнахме му бан правата и титлата точка по въпроса, ти какво искаш да го баннем перманентно за дето баннал за 15 мин играч дето го нарекъл "nob". Ти все едно не си банвал никой път хора за по 5 мин за глупави причини. Стягайте са малко после Maverick ви е виновен.
#MakeNojarqGreatAgain
Image
Quote
Like
Share

LOLUMAD
Server Admin
Server Admin
LOLUMAD
Server Admin
Server Admin
Joined: September 21st, 2016, 1:06 pm

December 6th, 2016, 8:31 pm #5

Аз и Neikoooo се карахме от близо 1 месец или по точно откакто той почна да влиза отново във сървъра и той честно казано той 1-ви започна след като каза че е про на сървъра и че е по-добър от всички и мапа тогава беше chopper_attack и аз бях от другият отбор за да му докажа че не е про, накратко го саднах и от тогава всеки път ако някой ме убие който и да е той започваше да ме дразни и да се заяжда и ми викаше че съм слабак че немога да играя и т.н.И от тогава с него се псуваме взаимно е вече не разбира се защото се разбрахме но главната причина беше тази защото се направи на про и каза че е по-добър от всички в сървъра и аз му доказах че не е и той се ядоса и започна да се заяжда с мене.А другите защо го псуват незнам и никой не съм карал на сила да псува Neikoooo а това което каза за TEEN WOLF I WELLKOY33 че са се водели по моя акъл не вярвам защото не са някви 10-12 годишни лапета всеки си има собствено мнение.И да понякога се случваше да влеза в сървъра и да започна 1-ви да го псувам не отричам но няма да го оставя да ме псува нали се сещаш.И по-добре следващият път като почнеш да ме обвиняваш във нещо първо ме питай ква е причина да псувам Neikoooo защото си изпуснал една голяма част от историята.+Това е нормално някой играчи да ме искат като админ защото явно за тях си върша добре работата.
Quote
Like
Share

Nojarq
Admin
Admin
Joined: September 17th, 2016, 7:03 pm

December 6th, 2016, 8:49 pm #6

Голямо чудо са случи, LOLUMAD e без права за СЕДМИЦА, както ще правим настъпи края на света, спасявайте се всички. Кой бил почнал, кой бил про, кой бил нооб мене и другите играчи изобщо НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА. Ако ще и от преди 2 години да сте започнали да се карате, мене тва не ме касае.
И по-добре следващият път като почнеш да ме обвиняваш във нещо първо ме питай ква е причина да псувам Neikoooo защото си изпуснал една голяма част от историята
Аз тебе не та обвинявам в абсолютно нищо, престани да са правиш на жертва на обстоятелствата. Това което съм казал са ФАКТИ, знаеш ли какво е това факт? Това е безусловна истина. Не ма занимавайте с глупости.
#MakeNojarqGreatAgain
Image
Quote
Like
Share

LOLUMAD
Server Admin
Server Admin
LOLUMAD
Server Admin
Server Admin
Joined: September 21st, 2016, 1:06 pm

December 6th, 2016, 9:00 pm #7

Е аз ти обеснявам кво е станало и защо аз и Neikoooo се псувахме.
Quote
Like
Share

The Apostle
VIP Member
VIP Member
The Apostle
VIP Member
VIP Member
Joined: October 11th, 2016, 3:07 pm

December 7th, 2016, 7:52 pm #8

Малко е прекалено наказанието. LOLUMAD е най-всеотдайния в сървъра (игралното му време и киловете са повече от останалите в топ 5 сумарно). Дори и за назидание да е, мисля, че е прекалено. Има сумати хора, които псуват наред, бавят, кампат и не е ставало дума. Почти никой играч няма никакво уважение към виповете и админите. Наказанието му не е голямо (1 седмица, която почти мина), но не е справедливо точно той да го отнася, като най-всеотдаен в сървъра.
Quote
Like
Share

Maverick
Admin
Admin
Joined: September 14th, 2016, 11:22 pm

December 9th, 2016, 2:49 pm #9

Колкото и да се говори фактите ще си останат факти затова нека да спомена няколко:
  • LOLUMAD псуваше и унижаваше в продължение на три дни админът Neikooo (и обратното)
    След като им беше казано да спрат спаменето по чата няколко пъти през цялото това време, никой не взе под внимание предупреждението!
    Нито един от двамата не се отнасяше професионално към зададената им отговорност, а именно да поддържат сървъра чист от подобни случки!
    Neikooo беше баннат от LOLUMAD!
    След като го намериха в facebook се стигна и до расисткки обиди колко, черен бил Neikooo!
Ами извинявайте ама в един момент ми стана много грозно, че сме забравили кои сме и какво се опитваме да бадем.
#MakeAwesomeCarsGreatAgain
Quote
Like
Share

LOLUMAD
Server Admin
Server Admin
LOLUMAD
Server Admin
Server Admin
Joined: September 21st, 2016, 1:06 pm

December 9th, 2016, 5:48 pm #10

Не е вярно набеден съм!И не съм го унижавал а казвах истината .
Аз се отнасях професионално към моята дадена отговорност като ADMIN на сървъра така де ректвах нообове и те ме псуваха и аз ги псувах поредният определен ден във awesome cars + fun maps
И нейко тръгна да се оплаква на Maverick и Maverick като главен админ на сървъра се опита да ни спре защото това му е задължението да спазва ред във сървъра но аз какъвто съм (badass hue hue) продължих и бех некво ъм Thug Life
И баннах нейко защото не вярваше че мога но аз показах къв (badass съм hehe) и го баннах
След като ми показаха фейсбука му аз и още няколко човека от мойта (badass група) му казахме пак истината и Maverick ми махна правата защото казвам истината (май трябва да почна да лъжа вече )И бях наказах аз представяте ли си защото аз не
Невинен съм!!!
Quote
Like
Share

Confirmation of reply: