Joined: February 27th, 2005, 11:31 pm

February 15th, 2013, 3:05 am #31

While I can access this, the Old Forum via the main page, the new forum is not working for me. All I get is SQL errors.

Can other people access the New Forum or not.

And yes I have cleared my cache etc (just in case that was the problem) but it didn't help.


Steve Mackenzie
Quote
Like
Share

Joined: December 21st, 2009, 12:43 am

February 15th, 2013, 3:30 am #32

It is only up to 02 Nov 12 at this stage but we are trying to get it more current.

I will be reloading heaps of images and files tonight to get as much up as possible as current as possible. We may have lost a few images form the forum but I am in the process now if uploading almost 3000+ images to the forum and then reloading the site stuff again.

Warmest regards,

David Harvey
Editor
Aussie Modeller International.
http://www.aussiemodeller.com.au
I get the same message, not working for me either.
I've having AMI withdrawal symptoms so it's off to therapy for me.
Wayne
Quote
Like
Share

Joined: February 27th, 2005, 10:19 pm

February 15th, 2013, 4:12 am #33

It is only up to 02 Nov 12 at this stage but we are trying to get it more current.

I will be reloading heaps of images and files tonight to get as much up as possible as current as possible. We may have lost a few images form the forum but I am in the process now if uploading almost 3000+ images to the forum and then reloading the site stuff again.

Warmest regards,

David Harvey
Editor
Aussie Modeller International.
http://www.aussiemodeller.com.au
Even the great Google can't find it at my end of the world.
Is anybody else having these issues?
Quote
Like
Share

Joined: April 26th, 2006, 11:30 pm

February 15th, 2013, 5:00 am #34

Maybe we could get a group discount for therapy sessions - the AMI withdrawl phenomena!
Quote
Like
Share

Joined: October 9th, 2003, 11:38 am

February 15th, 2013, 5:07 am #35

Hi All
How long will it be down, but also will it work for a bit longer this time.
Thank you
Quote
Like
Share

Joined: March 5th, 2005, 9:03 am

February 15th, 2013, 7:15 am #36

Forum down again!!!. One way or another, if AMI is to survive this "event" ...this can't go on!!!
TOR
Quote
Like
Share

Joined: February 6th, 2005, 2:02 am

February 15th, 2013, 7:26 am #37

It is only up to 02 Nov 12 at this stage but we are trying to get it more current.

I will be reloading heaps of images and files tonight to get as much up as possible as current as possible. We may have lost a few images form the forum but I am in the process now if uploading almost 3000+ images to the forum and then reloading the site stuff again.

Warmest regards,

David Harvey
Editor
Aussie Modeller International.
http://www.aussiemodeller.com.au
.
Quote
Like
Share

Joined: January 11th, 2009, 6:52 am

February 15th, 2013, 7:27 am #38

Forum down again!!!. One way or another, if AMI is to survive this "event" ...this can't go on!!!
TOR
Agree with you Rsy on this one, I hear the Star Wars death march growing louder and louder I'm afraid.

Kev C
Quote
Like
Share

Joined: January 1st, 1970, 12:00 am

February 15th, 2013, 8:26 am #39

Due to the technical problem on the main forum I have reopened this one until such time as it's fixed, which should be tonight or tomorrow.

Warmest regards,

David Harvey
Editor
Aussie Modeller International.
http://www.aussiemodeller.com.au
Once I have dinner and put my daughter to bed I will explain what has happened and what the future is for the site and more importantly the forum (don't worry it isn't bad). This will happen on the main AMI forum.

Warmest regards,

David Harvey
Editor
Aussie Modeller International.
http://www.aussiemodeller.com.au
Quote
Like
Share