Surface Pros i5/i7; anyone running Action games on these machines?

This is a general discussion forum, open to all participants

Surface Pros i5/i7; anyone running Action games on these machines?

yankee6
Registered User
yankee6
Registered User
Joined: March 1st, 2009, 3:32 am

October 12th, 2017, 2:43 am #1

Thinking about grabbing the Microsoft Surface Pro Laptop; i7 processor.  Anyone running action on these machines and what are your results?
Quote
Like
Share

Jeff in Western WA
Registered User
Jeff in Western WA
Registered User
Joined: May 4th, 2010, 11:55 pm

October 12th, 2017, 3:25 am #2

I have zip problem on an I7 MSI Win 10 machine, big 18~" screen helps!
now Jeff in Eastern FL
Quote
Like
Share

maz4
Registered User
maz4
Registered User
Joined: October 13th, 2002, 8:37 am

October 14th, 2017, 2:13 pm #3

yankee6 wrote: Thinking about grabbing the Microsoft Surface Pro Laptop; i7 processor.  Anyone running action on these machines and what are your results?
I have the Microsoft Surface Pro 3. i3 processor. 128 GB/ 4 GB RAM. Works really well with Action games. It has Mcafee anti virus. No issues like I have with Kaspersky on my other computers.
Quote
Like
Share

jimdawg47
Registered User
jimdawg47
Registered User
Joined: August 10th, 2007, 7:58 am

October 18th, 2017, 12:43 pm #4

I have a Microsoft Surface pro 4, I5 and it works great with all the Action games. I also have a surface 2 which is older and ran all games very well.
   
Quote
Like
Share

DaDebbilToo
Registered User
DaDebbilToo
Registered User
Joined: September 17th, 2017, 3:53 pm

October 27th, 2017, 6:27 pm #5

I played for awhile on a cheap ($199) little ACER windows tablet. Worked great - even the touchscreen support was there. When I can, I'll grab a proper large tablet for gameplay. Never tried playing an internet game with it, so no feedback there.
Quote
Like
Share

npanzeca
Registered User
npanzeca
Registered User
Joined: January 20th, 2003, 3:32 am

October 31st, 2017, 8:09 pm #6

For those who use the surface are the games able to be played on touch screen or do you need to use a mouse?
Quote
Like
Share

ArzCards
Registered User
ArzCards
Registered User
Joined: October 22nd, 2017, 10:58 pm

November 19th, 2017, 2:10 am #7

npanzeca wrote: For those who use the surface are the games able to be played on touch screen or do you need to use a mouse?
Both work.
Quote
Like
Share

npanzeca
Registered User
npanzeca
Registered User
Joined: January 20th, 2003, 3:32 am

December 14th, 2017, 6:45 pm #8

DaDebbilToo wrote: I played for awhile on a cheap ($199) little ACER windows tablet. Worked great - even the touchscreen support was there. When I can, I'll grab a proper large tablet for gameplay. Never tried playing an internet game with it, so no feedback there.
Question for you:I see some Acer windows 10 tablets with 32 gb of space. Should that be enough if I just load DKS games on it?
Quote
Like
Share